Tradera Nyheter

5 accessoarer som lyfter stilen till nya höjder

Mer är alltid mer – är ett motto vi lever efter.
Här hittar du fem accessoarer som lyfter till och med den tråkigaste stilen till helt nya höjder.

BILDERNA du måste se – här är accessoaren som är ett glittrande fynd.

Vi har grävt igenom Traderas skattkista och hittat det bästa som finns till salu just nu. Fynda alltifrån unika halsband av Maria Nilsdotter och ringar gjorda av Georg Jensen till vintage Rolex och Omega.

Örhänge

Statement örhängen var överallt under de senaste modeveckorna. Sötvattenspärlor, grafiska små konstverk och tunga guldringar prydde modellerna under flera av visningarna. Men ett par snygga örhängen behöver inte kosta en förmögenhet: det här glittrande paret är ett riktigt fynd.

Klocka

En klocka är en säker investering, något man har hela livet och som till och med går i arv. På Tradera finns flera klockor att välja mellan: dyrgripar som Rolex och Omega. För mer plånboksvänliga alternativ rekommenderar vi moderna klassiker som Daniel Wellington och Triwa.

Halsband

Ett halsband är ett väldigt personlig smycke, många har en favorit som de har på sig varje dag. Här finns många lättburna modeller som passar till vardag, men också mängder av mer vågade exemplar för den som tycker om att göra ett riktigt statement. Allra bäst just nu är ett halsband av hyllade svenska smyckesdesignern Maria Nilsdotter.

Kolla in det här vågade exemplaret – slår du till?

Armband

Ett armband är det perfekta sättet att addera lite extra till en outfit – och det finns så många att välja mellan. Vi tycker om de klassiska charms-armbanden (favorit hos Leandra Medine aka Man Repeller), men är också mycket förtjusta i mer stilrena varianter som det här nätta armbandet av Efva Attling.

Ringar

En ring är nästan ett magiskt föremål, få smycken kommer med sådana historier som ringar: de kan vara symboler för kärlek eller bära på en förbannelse. Oavsett dess historia är ringar är vackra, lättburna smycken med elegans. Missa inte danska designfynd som den här vackra guldringen från Ole Lynggaard eller den här tidlösa skönheten signerad Georg Jensen.

LISTAN: Frossa i bilder och annonser på samtliga accessoarer som finns ute till försäljning på Tradera. Vad blir din favorit? Kolla här!

Relaterade produkter