Tradera Nyheter

5 designers – som du INTE får missa

Toteme, Ganni och Anine Bing – ända sedan den skandinaviska stilen slog igenom har nordiska märken bara blivit bättre och bättre.
Här är listan på fem designers du absolut inte får missa!

Kanske är du på jakt efter en pudrigt rosa tröja i ull eller ett par boots som ger din stil lagom edge.
Nedan hittar du listan över de fem bästa skandinaviska modeskaparna på Tradera just nu.

Toteme

Stockholmsbaserade Toteme startades 2014 av bloggaren och stilikonen Elin Kling tillsammans med Karl Lindman. Märkets skandinaviska influenser och minimalistiska estetik har på mycket kort tid gjort märket en till en favorit hos internationella modeälskare. På Tradera kan du just nu fynda den här v-ringade toppen i mjuk rosa ull, perfekt för en casual chic stil.

Ganni

Danska Ganni syns överallt. Verkligen överallt. Alexa Chung älskar dem, Kendall Jenner och Alicia Vikander är också stora fans – det är lätt att förstå varför. Ganni är experter på att anpassa de senaste trenderna till lättburna färgglada plagg som väcker enormt ha-begär. Just nu dreglar vi över den här kimonon i silke, tänk att svassa runt i den en varm vårdag.

Rodebjer

Carin Rodebjer är en av de mest älskade modeskaparna i Sverige, ända sedan hon 1999 startade sitt eget märke har hon varit en självklar favorit hos många kvinnor. Och det är inte så konstigt, Rodebjers lösa silhuetter och lättburna plagg passar vid de flesta tillfällen, som de här byxorna i patchwork eller den här långa svarta rocken.

Busnel

Det här klassiska märket är, som namnet avslöjar, från början franskt och fick sitt genombrott med en fiskartröja som den franska militären köpte. Under 70-talet blev Skandinavien märkets största marknad och 2009 köptes det av svenska Louise Falkenberg. Busnels stilrena kappor är favoriter hos många, på Tradera kan du just nu hitta i en kappa i vackert mörkblått eller den här i krämvitt.

Anine Bing

Det här är bloggaren och influencern Anine Bings eget märke och har setts i bland annat fransk Vogue och Harper’s Bazaar.
Eftersom det främst är baserat i LA kan man argumentera för att Anine Bing inte platsar på den här listan, men de skandinaviska elementen är tydliga! Passa på att fynda den här vita tröjan i mohairblandning och varför inte matcha den med de här bootsen – som knappt är använda.

Hitta modet som passar dig bäst just nu – här är utbudet på Tradera.

Relaterade produkter