Tradera Nyheter

5-i-topp: Här är vårens coolaste solglasögon

Josefin Dahlberg är en van second hand-fyndare. Här ger hon sina bästa tips på vad du ska hålla utkik efter på Tradera. – Att hitta ett bra kap ger ju en underbar känsla, säger hon.

Modebloggaren och chefredaktören Josefin Dahlberg har alltid många bollar i luften. Hon har lanserat en egen smyckeskollektion och hyllas ofta för både sin smak och klädstil. Hon är även en van second hand-shoppare och älskar att fynda både på rea, second hand eller online.

–Att hitta bra kap ger ju en underbar känsla och därför gillar jag Tradera så mycket. Mitt bästa köp är ett par svarta vardagsskor med perfekt klack, de hade jag till de gick sönder, säger hon.

Hon tipsar även om att några av vårens stora mode- och accessoartrender. När det kommer till vårens trendbågar ska de enligt Josefin vara stora och runda.

–70-tals trenden är fortfarande stor och växer ännu mer till sommaren. Och som vi kunde se under modeveckorna håller den även i sig till nästa höst, även på accessoarer är det mycket 70-talet. Runda former, fransar och mocka, säger hon.

Uppdatera din vårlook med nya accessoarer. Gör ett riktigt kap på Tradera, klicka här

Det finns många fördelar med att shoppa accessoarer på Tradera. Om man tycker om att variera sina solglasögon kan man på Tradera göra många klipp, där finns många billiga modeller att buda på. Då kan man köpa flera olika utan att bli ruinerad. Ett annat bra tips är att man kan hitta märkesbågar till riktiga vrakpriser på Tradera.

–Om man vill köpa ett par lite finare solisar från ett märke är det ju så klart bra att fynda dem på Tradera, säger Josefin.

Fem snygga märkesbågar

1. Svarta Linda Farrow-bågar

2. Sköldpaddsfärgade Tom Ford-bågar

3. Mörklila Dsquared2-bågar

4. Dior-bågar

5. Prada-bågar

Har du något tips på vad man ska hålla utkik efter i vår på Tradera?

– Om man vill vara rätt ute i vår ska man satsa på plagg med hängslen. Det ser vi överallt. Och det är personligen mitt favoritplagg just nu! Vad kommer du spana efter lite extra mycket?

–Jag kommer spana efter hängselbrallor i klassisk blåjeans. Jag vill ha ett par klassiska, äkta hängselbrallor från 70-talet!

Välj och vraka mellan olika typer av solglasögon, klicka här

Relaterade produkter