Tradera Nyheter

Barnskorna som får dig att smälta

De är såväl söta, snygga som billiga. Att köpa skor till de små är roligt – oavsett om de är till dina barn eller någon annans. Här är tio alternativ som får de flesta att smälta.

Hösten är här. Och det är inte bara du själv som behöver uppdatera garderoben. Även småttingarna är ständigt i behov av nya kläder, inte minst på grund av att de har en förmåga att växa ur sina plagg med rasande fart.

Till hösten är de kanske viktigaste plagget ett par skor som håller för alla väder. Både gummistövlar och rejäla kängor är ett bra alternativ om du vill undvika drypande blöta strumpor som behöver torka på elementet varje kvälls. Men bara för att skorna är dåliga behöver det inte betyda att de inte är fina. Nedan har vi listat 10 både söta och snygga skor för barn i alla åldrar. Vilken är din favorit?

Randiga grod-gummistövlar:

Vem smälter inte av de här söta stövlarna – randiga och med grodmotiv? I bra skick och i storlek 26. Utropspris: 99 kronor.
Kolla in stövlarna här!

Fina stövlar med coola motiv:

Snacka om snygga stövlar! Med de här prickiga skönheterna, köpta på Din Sko, sticker man garanterat ut. Eller vad sägs om hjärtmotiv, stjärnor och coola klistermärken?Utropspris: 30 kronor.
Titta på stövlarna här!

Fodrade randiga stövlar:

Ett par rejäla fodrade gummistövlar som håller mot vatten och smuts borta. Färgglada, randiga och endast provade en gång. Utropspriset? 50 kronor.
Se stövlarna här!

Söta vinterkängor i äkta skinn:

När kylan kommer gäller det att ha ett par rejäla kängor. De här är båda söta, skyddar mot smuts och kyla, bekväma och lätta att ta på sig. Utropspris: Fyra kronor.
Kolla in kängorna här!

Handgjorda vinterkängor i retrostil:

Vill du köpa något riktigt unikt till ditt barn? Då ska du satsa på de här skinnkängorna – handgjorda i retrostil. Utropspris: 500 kronor.
Kolla in retro-kängorna här!

Vita lurviga vinterstövlar:

Vill du köpa päls med gott samvete? De här lurviga stövlarna använder syntetiskt material och är dessutom riktigt snygga med härligt rosa skosnören. Utropspris: 199 kronor.
Kolla in stövlarna här!

Mockakängor med tedyfoder:

Lika häftiga som snygga mockakängor. Den röda färgen väcker liv under den gråa hösten. Utropspris: 149 kronor.
Kolla in mockakängorna här!

Naturfärgade canvas-kängor:

Går det att hitta sötare skor än de här? De här är moderiktiga skor – gjorde för mindre barn.
Ta en titt på kängorna!

Burna mockakängor:

Ett par fina kängor i mocka med söta blommönster, dragkedja och kraftig sula. Utropspris: 80 kronor.
Se kängorna!

Söta converse-skor:

Går det att göra en sådan här lista utan att ha med ett par Converse för barn? De här är båda söta, snygga och billiga. Utropspris: 140 kronor.
Kolla in Converse-skorna här!

Relaterade produkter