Tradera Nyheter

Bildextra: Shortsen som får dig att häpna

Vitt eller svart går alltid hem när du ska flanera med dina shorts i sommarvärmen.
Vi valde att inte ta fasta på det.
Här är fyra par för han och henne som sticker ut ur mängden – och ett par som bara är för söta för de minsta.

Blommigt:

Vi börjar med något mer vågat och något som sticker ut över mängden. Här är ett par blommiga – med fem knappar, som är allt annat än svart eller vitt.

När du flanerar runt i sommarvärmen med dessa ”Please shorts”, så lär du i alla fall inte se ut som alla andra – om du nu gillar att sticka ut.

Blommiga shortsen för henne som du bara måste spana in.

Odd Molly

Sköna att ha på sig (enligt annonsören) och med två sidofickor. Ja, detta par från Odd Molly är perfekta för härliga sommardagar – och kvällar. Och färgkombinationen: den är helt underbar, tycker vi.

Det ska vara lätta att ha på sig, och vem vill inte ha det, när värmen kommer, i stället för något som sitter åt på tok för mycket?

Gillar du också den här färgkombinationen för henne? Kika här!

Klassiker med internationell känsla

Okej, jeansshorts kanske inte är speciellt originellt och som får dig att tappa hakan, men de måste med på en sådan här lista. Och framförallt det här paret – inköpta från London.

Det är ett par klassiska jeansshorts (som i sig aldrig blir omodernt), med en insprängd amerikansk flagga.

Är du en fantast av jeansshorts – och tycker att den amerikanska flaggan med stjärnorna är snygg? Då bör du titta på detta par för henne.

Här hittar du ALLA shorts för henne just nu.

Regnbågens ”alla” färger

Har du som kille svårt att välja färgen på dina sommarshorts, så är allting lugnt. Genom att kolla in det här paret så förstår du varför. Här får du mer eller mindre allt av alla färger.

Denna palett med nästan alla regnbågens färger är en mästerlig skapelse, tycker vi.

Här hittar du alla shorts för honom.

Sötchocken

Vi är bara tvungna att ta med den här kollektionen på listan, för det är bara för sött. Ska passa för flicka i storlek 24 månader och med på köpet en galet söt liten rosa topp och vit badrock. Måste bara ses här.

Här hittar du alla barnkläder just nu

Relaterade produkter