Tradera Nyheter

Blondinbella rensar garderoben: ”Är perfekt att handla begagnat”

Bloggdrottningen och tvåbarnsmamman Blondinbella säljer ut delar av sin familjs garderob på Tradera. Nu delar hon med sig av sina bästa höstfynd på auktionssajten. – Barnen växer så fort så man måste byta ut kläderna ganska ofta, säger hon.

Här visar Blondinbella upp sin garderob – kolla klippet här
Hon var Sveriges första bloggstjärna. Många år senare kan Isabella ”Blondinbella” Löwengrip lägga till många fler titlar på sitt cv, bland annat föreläsare, entreprenör – och tvåbarnsmamma. Nu har hon inlett ett samarbete med Tradera och lägger ut delar av sin familjs garderob på auktionssajten.

”Presenterar riktiga fynd”

Och det är några riktiga fynd som ligger ute till försäljning just nu – både för vuxna och barn. Eller vad sägs som en snygg prickig blus från Jacqueline de Yong, svarta byxor från Lindex eller en blå v-ringad klänning från Dry Lake? För de små finns även flera alternativ, allt från en cool ulljacka till en söt nallebjörnsoverall. För den ständigt aktiva Löwengrip är Tradera en perfekt plats för att göra fynd.

– Barnen växer så fort så man måste byta ut kläderna ganska ofta och därmed hinner plaggen inte användas så mycket. Nu inför hösten ser jag till att barnen har fler uppsättningar av skalkläder som regnjacka, galonbyxor och gummistövlar eftersom att det ofta blir smutsigt och går sönder. Det kan ofta vara dyrt att handla nytt så det är perfekta plagg att handla begagnat tycker jag, säger hon.

”Arbetar förebyggande mot mobbing”

Hela summan från försäljningen av kläderna går till välgörenhetsorganisationen Make a Change som arbetar förebyggande mot mobbning och näthat. Är du sugen på att kolla in alla plagg som ”Blondinbella” säljer? Klicka här!

Isabellas bästa hösttips att fynda begagnat på Tradera:

Bästa höstplagg:

1. Skor som någon har köpt i fel storlek – oanvända men billigare!

2. Accessoarer och väskor

3. Trend-plagg som snabbt går ur säsong

Bästa barnplaggen och prylarna inför hösten:

1. Skalkläder och galonplagg

2.En dra-till-och från förskolan-vagn (onödigt att köpa nya)

3. Fina kläder från svenska märken såsom Mini Rodini, det går att fynda!

Relaterade produkter