Tradera Nyheter

Blondinbella rensar ut – säljer sitt skärp för 1000-lappar

Den kända bloggerskan Blondinbella rensar ut i garderoben. Här berättar hon om sina hårda garderobs-regler.– Har jag inte använt plagget på ett år så rensar jag ut det, säger hon i ett videoklipp.

Den välkända bloggerskan Blondinbella rensar ut i garderoberna och som den economista hon är tar hon tillfället i akt att sälja vidare sina kläder på Tradera.
Vill du klä dig som Blondinbella –kolla in alla auktionerna här

I videoklippet nedan berättar Blondinbella om hur hon går tillväga när hon rensar ut. Nu på våren är det bland annat mörka kläder och plagg som hon inte använt på ett år som ryker. Och som nybliven tvåbarnsmamma säljer hon också bort en hel del gravid- och mammaplagg som hon inte längre behöver. Men det är inte bara gravidkläderna som är till salu på Tradera. Bland Blondinbellas auktioner hittar vi även ett superlyxigt Hermes-skärp som Blondinbella köpt i Monaco för 4 000 kronor, men som hon inte använt på fyra år. Nu har hon bestämt sig för att låta skärpet gå vidare till en person som faktiskt kan använda det lyxiga bältet.
Nyfiken – här kan du kolla budgivningen på det lyxiga Hermes-bältet

Klättrar rakt in på topplistan

Bara några timmar efter auktionernas publicering har prylarna hittat direkt upp på topplistan och det lyxiga skärpet har i skrivande stund 59 bud – priset just nu ligger på 3 050 kronor.

Vill du klä dig i Blondinbellas kläder? Kolla in auktionerna här – de pågår till den 16 maj

Relaterade produkter