Tradera Nyheter

Bröllopsklädseln finansierades tack vare garderobsrensningar

I augusti ska Katrina Bosworth och hennes sambo Joakim Törnell gifta sig i Stensalen på Stockholms slott. En stor fest som kräver mycket planering närmar sig och tack vare regelbundna garderobsrensningar och Katrinas aktiva försäljning på Tradera det senaste året har paret kunnat spara en rejäl summa pengar till dagen med stort D.

Våren 2015 bestämde sig Katrina för att starta ett konto på Tradera. Hon hade precis gjort en stor rensning i familjens garderober och insåg att mycket var för fint för att bara slänga.
– En av mina första försäljningar var en jumpsuit från Mini Rodini som min dotter hade vuxit ur. Den steg i pris i rasande fart och jag minns att jag tänkte ’herregud, här kan man ju faktiskt tjäna lite pengar’, säger Katrina.

Börja sälj nu

”Jag är hooked​”

Katrina berättar att hon tycker om att ha ett tydligt mål med allt hon gör och att det därför kändes självklart att sätta upp ett mål för försäljningen på Tradera. Hon och Joakim hade precis bestämt att de skulle gifta sig sommaren 2016 och eftersom det kostar en del pengar föll sig målet naturligt – de skulle spara allt hon fick in via försäljningen och öppna ett bröllopssparkonto.

– Jag har faktiskt ett Excel-dokument där jag har sammanställt alla mina Tradera-auktioner det senaste året. Det kanske låter överambitiöst men det gör att jag får en tydlig överblick över hur mycket pengar försäljningen faktiskt har genererat, säger Katrina.

För några månader sedan investerade Katrina i en bröllopsoutfit utöver det vanliga – en kjol från exklusiva Valerie och en specialuppsydd kavaj från svenska modedesignern Camilla Welton. Hon skiner upp i ett stort leende när hon berättar att varenda krona som hon la på de bedårande kreationerna kommer från hennes flitiga försäljning på Tradera.
– Om jag inte hade sålt av så mycket hade det inte känts lika okej att lägga så mycket pengar på klädseln, men nu gör det verkligen det. Att det dessutom är tidlösa plagg som jag kommer att kunna använda vid andra tillfällen gör att det känns ännu mer motiverat – både för miljön och plånboken, säger Katrina.

Enligt Katrina lär man sig med tiden vad som går bäst på Tradera. Att det mest udda, som man inte tror har något värde, faktiskt kan gå för en rätt fin slant är även något som hon kan skriva under på.

Hitta alla Katrinas auktioner här

Augusti och dagen med stort D närmar sig med stormsteg och enligt Katrina kommer paret att sälja och spara in i det sista. När Katrina får frågan om hon kommer att sätta upp ett nytt mål med försäljningen när bröllopet är över svarar hon:
– Självklart! Jag är hooked!

Relaterade produkter