Tradera Nyheter

Därför är designerväskan ditt viktigaste inköp

Nu vill de unga köparna ha samma accessoar som farmor. Klassiska designerväskor är superheta – men att ha rätt varumärke över axeln kan bli riktigt kostsamt. Vi har plockat ut några dyrgripar och några fynd.

Kolla alla väskor – eller sök efter ditt favoritmärke här.
Många förknippar designerväskorna från Louis Vuitton, Christian Dior och Chanel och med mogna överklassdamer – men den bilden stämmer inte längre. I dag är klassikerna en superhet accessoar bland unga tjejer, och de kan mycket väl kombineras med sneakers och slitna jeans. Många väljer att snåla in på plaggen för att ha råd med drömväskan – för smakar det så kostar det. Här kan du se en Chanel där utropspriset ligger på en god månadslön.

Några heta exempel:

* Fyra budgivare slåss om den här väskan från Louis Vuitton.

* En ovanlig Christian Dior-modell med tryck av tidningspapper har lockat flera bud.

* Ett annat hett märke är Michael Kors – den här ligger en bra bit under nypriset.

* Du ska heller inte glömma bort Celine – kolla in mockaväskan som kan vara ett riktigt fynd.

Samma väska som mormor

Man kan konstatera att bra formgivning har lång hållbarhet, för dagens 20-åringar investerar sina besparingar i samma väskor som mormor hade på axeln. Många av dagens designklassiker har faktiskt anor till 50-talet. Ett exempel är Hermès Kelly bag. Beroende på utförande kan den kosta från 70 000 kr upp till flera hundra tusen. Vintage kan vara riktigt dyrt, men du kan också göra fynd. Den här Dior-väskan har ägaren haft i 25 år, och priset känns högst överkomligt.
Annonsen understryker fördelen med klassikerna – till skillnad från allt annat i din garderob så kan du bära din designerväska i årtionden, utan att skämmas. Den goda hållbarheten bidrar till att hålla priset uppe – dessutom är det ju bra ur miljöhänsyn att satsa på kvalitet.

Här hittar du alla väskor på Tradera.

Relaterade produkter