Tradera Nyheter

“Den här våren gör 90-talet come back”

Tobias Sikström är modebloggaren som dagligen delar med sig av stiltips och lättburet vardagsmode på sin blogg och i sociala medier. Han är en flitig garderobsrensare och förespråkare av mottot ”en in, en ut”.

Det var när Tobias skulle flytta hemifrån för drygt fem år sedan som han fick upp ögonen för Tradera. Han rensade i pojkrummet och insåg att han faktiskt hade en del grejer som kunde vara värda lite pengar. Flyttlasset från Stenugnsund till Stockholm skulle snart gå och lite extra fickpengar var precis vad han behövde.

– Det första jag sålde på Tradera var en bokhylla. En riktigt pojkrumsbokhylla som jag faktiskt fick rätt bra betalt för, säger han och skrattar.

I dag jobbar Tobias som bloggare på King Magazine och konsult på PR-byrån Kelly & Pling i Stockholm. Han har stenkoll på vilket herrmode som trendar och en garderob som ständigt uppdateras med nya, stilsäkra plagg. Den här våren ser han sig själv cykla överallt, iklädd en färgstark mockajacka och ett par sportiga sneakers.
Här hittar du Tobias auktioner

– Det minimalistiska modet försvinner mer och mer. Den här våren gör 90-talet come back och kläderna har mer attityd och färg. Så himla härligt!

Även om Tobias älskar kläder så tycker han om att gå igenom sin garderob med jämna mellanrum, för att se om det är något som han inte använder. Att sälja det på Tradera ser han som en bra investering – för miljön och plånboken.

– Jag brukar tänka att om jag inte har använt ett plagg de senaste sex månaderna så kommer jag inte använda det de kommande sex heller. Då är det bättre att sälja det och unna sig något nytt istället. Eller begagnat för den delen, säger Tobias.

Här hittar du Tobias blogg

Relaterade produkter