Tradera Nyheter

Fem snygga plagg – som alla har råd med

Ont om pengar efter semestern? Lugn, det går att shoppa kläder utan att bli ruinerad. Här är fem höstiga plagg du kan fynda riktigt billigt på Tradera.

Efter en lång solig sommar – nu avslutar många svenskar semestern. Och det är inte helt ovanligt att plånboken gapar tom efter firandet. Men de som är shoppingsugna behöver inte misströsta. Du behöver inte springa runt på gallerior och i dyra butiker för att hitta snygga kläder. På auktionssajten Tradera finns ett oändligt utbud av olika typer av kläder – och en hel del är både snygga och rejält billiga. Vi har listat 10 plagg som alla har råd med – från en krona till 49 kronor.

Svarta snygga byxor:
Ett par riktigt snygga utsvängda byxor från Gina Tricot. Neutrala och perfekta både på kontoret och till fest. Ett moderiktigt och viktigt basplagg som alla borde ha.

Utropspris: 39 kronor

Skinnjacka:
Skinnjackan blir aldrig omodern och hösten 2016 är inget undantag. Här är en supercool modell från H&M som garanterat kommer att få dig att se coolast ut på gatorna i höst. Perfekt för djurvänner – lädret är nämligen inte äkta och fodret i polyester.

Utropspris: 49kronor

Vindjacka:
Den svenska hösten kan vara kall och grå. Men det gäller att klä sig stilfullt trots regn och rusk. Den här coola jackan från Nike är perfekt för både joggingrundan och regniga dagar.

Utropspris: 37 kronor

Filippa K-klänning:
En riktig festblåsa från Filippa K i 94 procent silke och 6 procent lycra. I nästan lika fint skick som när den köptes för 2 300 kronor. Hur mycket säljs den för nu?

Utropspris: 1 krona

Snygg leopard-tröja:
Leopard-mönster är hetare än någonsin 2016. Här kommer en billig variant för dig som vill haka på trenden – en snygg tröja med knappar i riktigt fint skick.

Utropspris: 20 kronor

Relaterade produkter