Tradera Nyheter

Fyll sommargarderoben med svenska trendiga märkesplagg

Svenska designers är hetare än någonsin. En vårjacka från Acne, en väska av Ann-Sofie Back eller varför inte en klänning från Odd Molly? På Tradera har alla råd att klä sig i heta märkeskläder av hög kvalitet. Och fler väljer att handla dyrt billigt.

I takt med att solen så sakteligen har börjat hitta sin plats på himlen har även suget efter enuppdaterad garderob infunnit sig – inte minst bland fashionistorna. Och helst ska uppdateringeninnehålla någonting från våra svenska designermärken.

Så fyndar du

Är du också en av dem som har suktat efter att få bära dina saker i en väska av Ann-Sofie Back meninte vill lägga tusentals kronor på en väska? Eller har du kanske sneglat på Acnes stilrena linjer eller enring från någon av Maria Nilsdotters kollektioner? På Tradera kan du fynda märkeskläder eller accessoarerna utanatt ruineras, och för att inte gå miste om fynden kan du på ett smidigt sätt följa auktionerna via appen.

Sälj på provision

Vill du å andra sidan passa på att sälja kläder kan du annonsera helt gratis. Om du säljer plaggetbetalar du mellan 3 och 100 kronor i provision.Tradera når över en miljon unika besökare varjevecka, men om du mot förmodan inte skulle få plagget sålt betalar du ingenting.

Här hittar du några av de heta märkena:

Relaterade produkter