Tradera Nyheter

Fyndlistan: Heta sneakers du ska ha på dig i vår

Nu är det äntligen dags att välkomna varmare tider.
Ett par nya vårsneakers är ett lika säkert vårtecken som pollenallergi och uteserveringar.
Här är de bästa förslagen på vad du ska rocka för skor i vår.

Modellen som är lika het nu – som förra våren. Se bilderna.

Äntligen börjar snön smälta undan och gatorna sopas från eländig salt och sulförstörande grus som dödat fler sneakers än vi kan räkna på fingrarna. Nu är det dags att välkomna våren med ett par nya, fräscha skor. På Tradera vimlar det av alla möjliga stilar, modeller och prisklasser.

För den som vill göra riktiga fynd gäller det att vara uppmärksam på folk som gjort felköp. Det kan vara allt från att de köpt fel storlek till att de efter ett tag insett att skorna inte passar dem. Det är då den riktiga fyndaren slår till.

Letar man runt ett tag går det att göra riktiga kap med par som använts ett fåtal gånger. Det är många som köper skor på nätet, testar dem enstaka gånger men sen inser att det är något för dem och inte kan lämna tillbaka paret. Då är chansen stor att skorna hamnar på Tradera.

I vår ska du satsa på klassiker. Nike, adidas Originals, Reebok, Vans och Converse levererar alltid. Här är några förslag på vad du ska ha på fötterna i vår.

Nike

Som så många vårar förut levererar Nike några av årets hetaste sneakers.

Nike Air Max 90 är ett par för samlaren. Skorna är stekheta i vår och nyligen släpptes flera olika varianter av den ikoniska sneakern. Med det här släppet från 2014 kommer du sticka ut ännu mer.

Air Max 95 är ett annat guldkorn som varit gjutna ett par år nu men fortfarande levererar stilkänsla. Generellt tar Nike alltid fram unika skor som hela tiden utmanar oss till att våga testa nytt.

adidas Originals

Ända sedan Adi Dassler grundade det tyska sko- och klädimperiet har sneakers från adidas Originals (ja, det stavas faktiskt med litet a) burits av otaliga stilikoner. För den mer tidlösa siluetten är det de klassiska tre ränderna du ska sikta in dig på. Gazelle är en modell som är lika het i vår som förra våren.

Adidas har även satsat en hel del på tekniska sneakers med löpinspiration som EQT-serierna för en mer sportig framtoning.

Common Projects

New York-baserade Common Projects kombinerar stilren design med italiensk känsla för material och kvalitet. Funkar utmärkt såväl till ett par mer dressade byxor som till jeans. Här är sneakers som håller och som gör att du kommer se välklädd ut.

Vans

Det klassiska skatemärket Vans är en given stilmarkör som visar att det inte behöver vara så avancerat alla gånger.

Ett par enkla tygskor, gärna i svart, är enkelt att matcha snyggt med ett par svarta jeans. Satsa på dessa om du vill se skejtig ut i vår.

Vilka sneakers letar du efter? Hitta ditt fynd på Tradera just nu. Kolla här!

Relaterade produkter