Tradera Nyheter

Här är fem snygga accessoarer du inte kan vara utan i vinter

Ute efter den perfekta stilen i vinter? Det är accessoarerna som gör att går från bra till perfekt. Här är sex saker som höjer din look i vinterkylan.

Snygga vantar:

Ett par snygga vantar värmer både gott och är ett snyggt komplement till din jacka. Här går det att ta ut svängarna lite mer med ett par ull-vantar i folklore-mönster eller köra på stilsäkra skinnhandskar med dragkedja om du vill vara elegant.

Kängor:

Visst, sneakers är snyggt. Men när minusgraderna kommer är varmare skor det perfekta valet. På Tradera finns hundratals coola varianter. Kolla in de här sköna bootsen från Swedish Hasbeens eller dessa från Acne.

Halsduk:

En halsduk kan lyfta en stil rejält. Om du har en stilren kappa går det att ta ut svängarna med fina färger och vackra mönster. Låt bara din fantasi sätta gränsen för vad du vill uppnå. Titta på den här handgjorda scarfeneller den här halsduken i lammull. Den här leopard-varianten är även ett säkert val för snygg stil vintern 2016 och 2017.

Mössa:

Det är inte lätt att hitta den perfekta mössan. Men det finns rejält med inspiration att få på Tradera – här finns tusentals alternativ att välja bland. Kolla in den här söta mössan från Odd Mollyeller denna från Woolrich som garanterar dig värme.

Brosch:

Den går att sätta på både jackan och mössan. Med ett bra samling av snygga vintage-broschar går det att variera sin stil varje dag. Behöver du inspiration? Kolla in den här vackra varianten med vita stenar eller de här 3 snygga accessoarerna.

Väst:

En väst i fuskpäls är oftast både snygg och billig och gör din stil både elegant och varm i vinterkylan. På Tradera finns massvis av fina alternativ som inte fått djur att lida. Kolla på den här varianteneller denna från Fishbone.

Relaterade produkter