Tradera Nyheter

Här är fem väskfynd till din höstgarderob

Väskan kan vara höstens hetaste accessoar. Men vilket märke passar just din stil? Här är fem galet snygga varianter – från 100 till 2 500 kronor.

Wera Stockholm axelremsväska:

Snygg väska från Wera Stocholm i ”Genuine leather”. Kostar normalt 1 500 kronor, men är nu rejält prissänkt på grund av ett spänne som saknas. Skicket är i övrigt som nytt och passar perfekt till en snygg rock i höstrusket. Ett riktigt fynd!

Kolla in väskan här!

Dior vintage-väska:

En liten elegant sak från Dior i mycket fint skick. Perfekt att bära plånbok, läppstift, smink eller kanske mobilen i. Hittills väldigt billig med tanke på skicket.

Kolla in annonsen här!

Monroe skinnväska:

Dansk design i fint skick. Den här skinnväskan är lite större och rymmer således mer grejer. Perfekt att ta med till jobbet eller shoppingturen på stan. Kostar just nu bara 295 kronor.

Se annonsen här!

Designväska från Cleo&Patek:

En riktigt snygg designväska inköpt i New York. Äkta skinn med två smidiga blixtlåsfack, ett där du kan ha mobilen. Säljs för 999 kronor vilket måste ses som ett riktigt kap då de här modellerna kostar rejält mycket mer i affären.

Kolla in väskan här!

Louis Vuitton-väska:

En riktigt snygg Louis Vuitton Marylebone GM Damier Ebene, inköpt i Italien för två år sedan. Då betalade säljaren över 10 000 kronor och nu har du chansen att köpa den för ett rejält mycket lägre pris. Väskan är som i nyskick och sätter pricken över i:et på din stil i höst.

Se väskan här!

Relaterade produkter