Tradera Nyheter

Här är klockorna som får dig att dregla

Rolex, Omega, Panerai… Att äga ett exklusivt kvalitetsur är något som många drömmer om, en dröm som faktiskt inte behöver vara så svår att uppnå om man vet hur man ska leta. Här är fem lyxklockor som får dig att dregla – och fem exklusiva alternativ som du faktiskt har råd med.

5 klockor som får dig att tappa hakan:

Rolex Lady Datejust

Det här är klockan för kvinnan som har allt men vill ha mer. Urtavlan på den här Rolex-klockan är skimrande rosa och såväl boett som armband är tillverkade i 18 karat roséguld. Men smakar det så kostar det, prislappen på skönheten ligger på nätta 803 125 kronor – den dyraste klockan som finns till försäljning på Tradera i skrivande stund.

Panerai Radiomir

Panerai har tillverkat exklusiva klockor i över 150 år och modellserien Radiomir är sedan länge en av marknadens mest eftertraktade. Den här modellen har en boett på 45 millimeter i roséguld och ett klassiskt armband i brunt läder. Prislappen? 330 276 kronor.

IWC Pilots

IWC har många av exklusiva serier, men har kanske främst gjort sig kända för sina pilotklockor och här har vi en synnerligen läcker modell. För 217 315 får du en klocka tillverkad i silikon nitrid som är lika funktionell som den är vacker.

Rolex Cosmograph Daytona

Rolex racing-inspirerade Daytona-modeller räknas ofta som de ultimata herrklockorna och det är enkelt att förstå varför när man ser de mäktiga armbandsuren av absolut högsta kvalitet. Den här skönheten i roséguldkommer från Cosmograph-serien och går loss på 278 428 kronor.

Chopard Happy Diamonds Icons

Lekfullt, svalt och elegant är adjektiv som kan appliceras på Chopards ikoniska Happy Diamonds-serie och funkar lika bra som ett komplement till vardagslooken som i de allra exklusivaste sammanhangen. Den här briljant-späckade modellen i 18 karats guld och alligator-armband får du för 159 096 kronor.

5 prisvärda alternativ för finsmakaren

Omega Seamaster De Ville

En vintage Omega är sannolikt det perfekta valet för den som vill känna känslan av att gå runt i ett armbandsur av högsta kvalitet utan att göra av med alla sina besparingar. Den här damklockan från 1965 från serien Seamaster De Ville får du för 2 750 kronor.

L.U.C

L.U.C står för Louis-Ulysse Chopard så det är alltså en Chopard-klocka från 1950 vi pratar om här. Den här militärmodellen har en fantastiskt fin patina och kan just nu fyndas för 5 000 kronor på Tradera.

Breitling Colt

Anrika Breitling är ett säkert kort och det gäller även vintage-modellerna. Särskilt om man som här får en nyservad Colt med två års garanti från en auktoriserad Breitling-verkstad. Priset är 9 995 kronor.

Tag Heuer Formula 1

Racing och klockor har alltid gått hand i hand, men kanske allra främst när det gäller herrmodellerna. Därför är det extra kul att se schweiziska Tag Heuers F1-oinspirerade modell som verkligen står ut med sin briljantkrans som innehåller hela 120 stenar och totalt 0,75 karat. Prislappen 9 995 kronor är minst sagt överkomlig för ett armbandsur av den här digniteten.

Omega Genéve Automatic

Den här Omega klockan är utan tvekan en fin investering för samlareneller för någon som vill köpa sitt första schweiziska kvalitetsur riktigt billigt. För bara 2 500 kronor får du den här gamla skönheten, som håller än trots sina småskavanker.

Kolla in hela utbudet på klockor hos Tradera just nu.

Relaterade produkter