Tradera Nyheter

Här är sommarens hetaste accessoarer

Fynda sommaren hetaste accessoarer på Tradera. Vi har topp tre-listan på årets måsten som garanterat förstärker den efterlängtade solbrännan – och list-ettan är ganska oväntad.

Varje år är det en tio månaders lång väntan. Vi lever i ett klimat som ger oss en naturligt snygg solbränna max två månader om året. Om vi har tur. Så när solen väl är här och vår hud inte längre känns genomskinlig är det bäst att visa upp den på bästa sätt – genom att använda rätt accessoarer.
Här är sommarens tre hetaste accessoarer:

1. Bli festivalens gudinna med de heta guldtatueringarna
Du kan vara lugn. Du behöver inte gadda dig för att följa sommarens absolut hetaste trend. Guldiga, silvriga, raka, snirkliga eller prickiga spelar ingen roll, de metalliska gnuggisarna är årets stora sommar-måste. Nu kan du skippa smycken som ändå tappas bort när du åker på festival. Och den hudnära accessoaren är dessutom oemotståndligt snygg till brunbränd hud.Bäst av allt: de går att fynda på Tradera.

Fynda metalltatueringarna här!

2. Matcha brännan med ett armband
De ombloggade knutarmbanden är verkligen inne just nu. Och detsamma går egentligen att säga om armband överlag. På Tradera kan du hitta allt från enkla skönheter i silver och brons till flätade vänskapsband med pärlor i. Eller varför inte ett vintage-armband?

Hitta ditt armband här!

3. Trendiga och bohemiska ringar
Händerna blir lena av sand och salta bad och får en fin färg om sommaren. Lyft fram tassarna med flera blandade ringar, stora som små, för att få till den där bohemiska sommar-looken. Och matcha gärna med ett ljust metallic-nagellack.

Fynda ringarna här!

Relaterade produkter