Tradera Nyheter

Här är vinterns snyggaste jackor

Vinterns hetaste jacktrend stavar faux fur – eller fuskpäls, som det heter på svenska. Men det finns även en rad andra trendiga jackor som kan hålla dig varm när vintern kommer – och du hittar dem på Tradera.

Den ombloggade fuskpälsen har tagit modeeliten med storm efter att ha intagit catwalken under hösten. Den finns i en mängd olika utföranden, bland annat har stora designers som Marc Jacobs och Prada satsat på olika bruna nyanser medan Saint Laurent har gjort den rosa, lila och babyblå. På Tradera kan du fynda din alldeles egna faux fur, och vara trendigast i vintermörkret.
Hitta höstens hetaste jackor

Men det finns även trender som inte innefattar vare sig falsk eller äkta päls. Bomberjackan, som ursprungligen bars av piloter men som sedan blev omåttligt populär bland punkare under 90-talet, är också tillbaka. Och nu är det inte bara den gröna klassikern med lysande brandgult foder som är på tapeten, Carin Wester har till exempel gjort en vit dammodell som passar alla stilar – och den finns just nu på Tradera. Där kan du även hitta de populära raka och stilrena kapporna och Fjällrävens storsäljande vinterjackor.

Hitta din vinterjacka här:
Damjackor
Herrjackor

Relaterade produkter