Tradera Nyheter

Här fyndar du din weekendväska

London, Paris, Rom. Oavsett var du ska åka på weekendresa i höst gäller det att resa i stil. Här hittar du höstens hetaste weekendbags – till en bråkdel av priset.

Det har precis blivit höst och med det kommer mörker och regn. Många drömmer om att åka på storstadsweekends. Res enkelt och stilfullt med en snygg weekendbag.

Weekendväskor finns i många olika modeller och i alla prisklasser. Drömmen för alla modemedvetna är självklart den klassiska Louis Vuitton-väskan. Snygg, hållbar och enkel att ta med överallt. Den klassiska väskan ses ofta på armen på diverse kändisar som är ute och reser, då den både är smidig och rymmer mycket. Även de andra stora modehusen har gjort weekendväskor, perfekta att ta med på kortresan. Du som inte vill ruinera dig på en ny väska till resan kan hitta de klassiska väskorna på till en bråkdel priset på Tradera.

För att hitta en väska måste du bestämma dig om du vill ha en i canvas, fuskskinn eller äkta skinn. Riktigt skinn kostar självklart mer men på Tradera kan du göra några riktiga fynd. Med en enkel sökning hittar du både begagnade väskor och sådana som är i stort sätt oanvända. Tänk bara på att välja ett hållbart material så att du kan ställa ned din väska på marken utan att den tar skada. Hör även med flygbolaget om deras regler för handbagage, bara för att du fått ta med väskan förut betyder inte det att alla flygbolag har samma regler.

Hitta din weekendväska här:

Louis Vuitton
The Chesterfield Brand
Panos Emporio
Long Champs
By Marlene Birger

Relaterade produkter