Tradera Nyheter

Hitta höstens hetaste accessoarer

Luften blir kallare och färgerna blir varmare. Hösten är här, men för att matcha alla vackra toner i naturen behöver du inte köpa en helt ny outfit – satsa istället på accessoarerna.

Detaljer. Ett blad ändrar färg från grönt till orange och ett helt nytt träd har plötsligt tagit form. Det är det fina med årstider – att allt gammalt blir nytt och förändrar helt och hållet hur vi ser på saker och ting. Precis som höstens blad gör med träden kan du ändra hela din outfit med hjälp av accessoarer. Du kan behålla förra årets kappa, men bära den som ny genom att köpa en ny sjal, eller genom att matcha den med en ny mössa eller keps. Och glöm inte solglasögonen för alla härliga promenader i höstsolen. På Tradera kan du hitta heta märken som Ray Ban eller Marc Jacobs – utan att behöva spräcka budgeten.

Vill du vandra in hösten, jobbet eller skolan med en ny väska? Varför inte satsa på en klassisk kånken-ryggsäck från Fjällräven? På Tradera finns den i alla möjliga färger och utföranden. Eller kanske en helt ny skinnväska från Burberry, stor nog att rymma både dator och block för att möta höstens utmaningar med stil.

Hitta dina höstaccessoarer här:

Solglasögon
Väskor
Mössor, kepsar och hattar
Sjalar
Håraccessoarer
Plånböcker

Relaterade produkter