Tradera Nyheter

Hitta höstens hetaste väskor

Det är dags att förbereda sig för hösten och en ny säsong. Fixa den rätta looken med någon av höstens hetaste väskor – och spara tusenlappar genom att handla dem på Tradera.

Redan i januari under Stockholm Fashion Week fick vi en försmak på höstens stora trender. Några av nyckeltrenderna som presenterades var ljusa toner av grått, blått och vitt, och gärna med en hint av 70-tal.

Hösten 2015 vill vi också gärna ha påsväskor av den lite lyxigare varianten, som Louis Vittons dyrgrip Petit Noé. Och när H&M visade upp sin höstkollektion såg vi många stora, mörka och murriga väskor, vilket ökar urvalet ytterligare.

Ibland ska väskorna vara stora, ibland ska de vara små, ibland ska de vara ljusa, ibland ska de vara mörka – men det finns också väskor som aldrig blir omoderna. Så varför inte satsa på en klassisk och tidlös märkesväska som du kan ha året runt i flera år? Mulberrys “Bayswater” är en, och Hèrmes “Birkin” en annan.
På Tradera kan du hitta såväl dem som andra tidlösa klassiker. Föredrar du kanske Louis Vitton? Marc Jacobs? Prada eller Gucci?

Köp din dyra väska billigt på Tradera:
Ryggsäckar
Handväskor
Aftonväskor
Kuvertväskor
Portföljer
Datorväskor
Axelremsväskor

Relaterade produkter