Tradera Nyheter

Hitta julens galnaste accessoarer

Överraska släkten på julafton eller kollegorna på julfesten med en kul accessoar. Vad sägs om en sjungande tomteluva, julgransleggings eller den klassiska julslipsen? På Tradera hittar du allt du behöver.

Planerar du att gå på julfest i år och undrar vad du ska ha på dig? På auktionssajten Tradera kan du hitta massor av roliga outfits och accessorarer med julmotiv. Allt från de klassiska granarna till modernare varianter.

Det är de små detaljerna som gör det

Till julfesten passar accessoarer perfekt. Det kan räcka med ett juligt halsband, örhängen, slips eller en fluga. Rött och grönt är högtidens starkaste signalfärger och förstärker julkänslan.

Julslipsen är en riktig klassiker som återkommer år efter år – med eller utan musik. Oftast har den motivet av en tome, gran eller en ren. Slipsen är visserligen kul – men inte så tokig. För dig som vill sticka ut mer och vågar testa något nytt är den fula jultröjan ett hett tips. Fultröjan kännetecknas av att den är stickad och har ett juligt motiv i starka färger. Den finns i Unisex och förväntas bli en trendig accessoar bland både kvinnor och män.

Om du vill vara riktigt knasig så finns det självklart mer att välja på. Varför inte löpa hela linan ut och klä ut dig till julgran med pynt och allt? Dräkten kommer garanterat göra dig till julfestens höjdpunkt. För 349 kronor kan den bli din. Topp tre knäppaste julaccessoarerna på Tradera just nu är förmodligen jultangakalsongerna, jul-ölhatten eller den sjungande ren-tomeluvan.

Oavsett vad du letar efter hittar du mängder av julaccessoarer för julens alla fester.

Här hittar du julens galnaste accessoarer:
Fultröja
Julgransleggings
Julgransdräkt
Ölhatt tomeluva
Sjungande tomteluva, ren

Relaterade produkter