Tradera Nyheter

Hitta unika smycken och sätt guldkant på tillvaron

På Tradera vimlar det just nu av såväl vintagesmycken som den senaste trenden ”chokers”. Här får du tre tips på var du landar de hetaste smyckestrenderna just nu.

Om du, som många andra, letar efter ett riktigt vintagesmycke är Tradera rena guldgruvan. Pantbankerna, vars utlåning till 90 procent utgörs av guld och smycken, har upptäckt att Tradera är ett tryggt och smidigt försäljningssätt. Tack vare dem finns nu en uppsjö av ögongodis för ett rimligt pris att förkovra sig i, bland annat ett stort urval av vackra vintagesmycken i guld.
Titta på alla vintagesmycken här

Kungligheterna väljer svensk design

Men det är inte bara vintage som är hett just nu. Våra svenska smyckesdesigners blir allt fler och allt större. Maria Nilsdotters smycken har till exempel prytt både kronprinsessan Victorias och den nyblivna prinsessan Sofias dekolletage den senaste tiden. Och under våren släppte Johanna N en kollektion tillsammans med Adam Tensta. Ni hittar båda på Tradera, och där finns även smycken av Efva Attling, Cornelia Webb och Caroline Svedbom.
Här hittar du unika smycken

Trenden som tar stryptag

Vi som var i åldern mitt emellan stormen och lugnet när Spice Girls var som störst minns också att 90-talet tog ett stadigt stryptag kring varje ung kvinnas hals. Och nu är det dags igen. Halsbanden som kallas chokers, ”strypare”, har letat sig tillbaka in i hetluften. På Tradera finns ett stort utbud av detta nostalgiska smycke. Välj bland de töjbara, svarta klassikerna eller kanske bland bredare vintage-chokers från någon av pantbankerna.

Tre guldgruvor för smyckesälskaren:

Vintage

Svensk design

Choker

Relaterade produkter