Tradera Nyheter

Höstrensa i garderoben

Hösten är här och värmen på väg bort.  Det är dags att rensa ut i garderoben, plocka fram höstfavoriter och göra plats för nya plagg.  Hitta höstens hetaste plagg på Tradera.

På modeveckorna i januari var det många trender som lyftes fram för hösten 2015.
Polotröjan är tillbaka i alla dess former. På flera av de stora visningarna visades olika typer av polo, allt från de smala som passar perfekt till en lager på lager styling till de klassiskt stickade som värmer.

En trend som går i vågar men som fortfarande håller i sig är det boho-chica 70-talet. Vida byxor, stora pälsar och svallande hår. En trend som enkelt går att kombinera med jeansen, som också är en favorit i höst. Alla modeller finns representerade i höst. Smala, korta, vida och även de klassiska pojkvänsjeansen får ta plats i garderoben.
Fynda höstens trendplagg på Tradera, klicka här

Höst- och vintertoner

Höstens trendtoner går i dova färger. Kamel, rost, vinrött, honung och saffran är färgerna du ska låta ta plats i vintergarderoben. Låt dessa mustiga färger matchas med vinterljusa neutrala toner.

Andra trender som syntes på catwalken var snyggt skräddade ytterplagg, asymmetriska skärningar, maxilängder och metallic.
För att uppdatera din höstgarderob utan att göra av med höstens alla pengar är Tradera perfekt. Där hittar du enkelt många olika plagg att fylla garderoben med och kan dessutom sälja de plagg du inte längre vill ha.

Här hittar du höstens trendplagg:

Tröja
Jeans
Skräddat
Koftor
Klänningar

Relaterade produkter