Tradera Nyheter

Kändisarnas unika auktioner – till välgörenhet

Såg du alla fina smycken och klänningar under ELLE-galan 2019?
På Tradera har profilerna från galan auktionerat ut flera av de unika sakerna.
Det bästa av allt: pengarna går oavkortat till välgörenhetsauktioner som ligger de varmast om hjärtat.

Kolla in kändisarnas annonser till förmån för välgörenhet.

Som sig bör visades massvis med härliga kreationer upp när ELLE-galan 2019 gick av stapeln på Grand Hôtel.

Flera av huvudpersonerna på plats har auktionerat ut unika saker som användes på galan, däribland Kakan Hermansson, Linnea Henriksson och ”Up Close & Stylish”.

Via Tradera har du själv kunnat buda hem sakerna. Det bästa av allt? Alla pengar som kommer in på auktionerna går oavkortat till välgörenhetsorganisationer som ligger personerna närmast om hjärtat.

Här hittar du fem godbitar.

•••

Linnea Henrikssons smyckes-set:

På ELLE-galan tog Linnea Henriksson emot priset för ”Årets Look”. På scenen kom hon upp med tre ringar och ett par örhängen från Caroline Swedbom. Via Tradera auktionerade Linnea Henriksson ut smyckena som du kan se här.

Linne Henriksson har valt att skänka pengarna till Stockholms Stadsmission:

”Jag vill uppmärksamma deras ständiga och viktiga arbete för människor som lever i utsatthet i Stockholm och med tanke på att jag tar emot priset ”årets look” vill jag tacka Stadmissionen för alla pärlor jag hittat genom åren i deras second hand-butiker och uppmuntra fler till återbruk”, säger hon.

Se bilderna på smyckena i 18 karat guld här.

•••

Programledarens unika klänning:

En specialdesignad klänning, gjord på återvunnet material från H&M:s arkiv, mer unikt än så blir det väl knappast? Det är vad årets programledare Kakan Hermansson donerar.

Kakan Hermansson donerar pengarna till Rosenlundstödet:

”Rosenlundstödet jobbar för kvinnor som är utsatta för prostitution i Gbg-området. Alla jobbar volontärt på verksamheten och hjälper kvinnorna med kondomer, läkarbesök och annat nödvändigt. Dom behöver alla ekonomisk hjälp dom kan få”, motiverar hon.

Kolla in den specialdesignade klänningen här.

•••

Väskan som förväntas bli en riktig stilikon:

En väska i Lammskinn och semianilinläder. Det är vad influencern ”Up Close and Stylish” valde att donera till förmån för Medishare for Haiti.

Axelremsväskan det handlar om är en av Chloés senaste, som sägs bli en riktig stilikon.

Annonsen skapade stort intresse med över 100 bud och ett pris på över 7 000 kronor.

”Medishare for Haiti har legat mig, och min man och hans företag, varmt om hjärtat sedan den stora jordbävningen 2010 som dödade 100 000 tals (man vet inte den exakta siffran). Medishare for Haiti gör, och har sedan 1994, gjort ett fantastiskt jobb där”, motiverar ”Up Close and Stylish”.

Kolla in väskan här – en kommande stilikon.

•••

Författarens skor:

Författaren Camilla Läckberg har kommit över en platåsko som är slutsåld världen över. Då är det inte speciellt konstigt att över 10 000 Tradera-användare har sett den här annonsen och över 130 bud kom in.

Skorna är helt nya, kommer i originalförpackning och Camilla Läckberg väljer att donera till Barncancerfonden.

”Barncancerfonden gör ett enormt och viktigt arbete för att utrota barncancer. Varje krona är viktigt och jag vill bidra till deras forskning”, säger Läckberg.

Platåskorna som du måste se.

•••

Popstjärnans kappa:

Veronica Maggio är en av Sveriges mest omtyckta artister – och en stilikon.

Kolla in den här kappan som Veronica Maggio valde att auktionera ut till förmån för Stockholms Stadsmissions satsning för barn och unga.

Den vrålfräcka kappan är i aprikos färg och gjord av hundra procent bomull.

”Stockholm Stadsmission har under många år gjort fantastiskt arbete för dom som behöver hjälp att komma ur missbruk och hemlöshet. Att de även fokuserar starkt på barn och unga gör – tyvärr – arbetet ännu mer nödvändigt, motiverar Maggio.

Kolla in Maggios snygga kappa här.

Relaterade produkter