Tradera Nyheter

Kolla: Så enkelt fixar du roliga julfesten från USA

Ugly Christmas Sweater Party har med åren blivit ett populärt fenomen, framför allt i USA och Storbritannien. Nu kan du köpa den populära jultröjan inför högtidens alla sammankomster – eller för julens roligaste fest. Du hittar den på Tradera.

Stickade tröjor med bjällror, snögubbar, glitter och bollar har återigen fått ett uppsving – trots att vi lämnade 80-talet för länge sedan. I USA har traditionen Ugly Christmas Sweater Party blivit ett fenomen att räkna med. Iförda de mest förnedrande jultröjorna från förr tar vänner en paus mitt i all julstress för att umgås och skratta, leka lekar och tävla om priset för fulast tröja. Och nu har trenden även nått Sverige. Julfest med jobbet eller bara lite spex under julhelgen? På Tradera kan du hitta såväl snygga som fula jultröjor som lättar upp och höjer julstämningen.

Bjud in dina vänner på lite glögg och tvinga på dem sina allra fulaste jultröjor från 80-talet. Det kan de behöva efter all stress med julklappar, pynt, städning, julbak och matlagning.

Bjud in till skratt i vintermörkret, hitta din tröja här:
Stickad tröja med renmotiv
Tröja med Minionerna
Grå tröja med julgranskulor
Tomtetröja
Svart tröja med tomte
Grå tröja med snögubbe
Grå tröja med pingvin
Röd t-shirt med tryck
Vit tröja med snöre

Relaterade produkter