Tradera Nyheter

Kolla, vilken semestertyp är du? Bilist eller shoppare

Föredrar du att bila genom Europa, åka på charter, shoppa i storstan eller campa i det fria? Oavsett vilken semestertyp du är så har Tradera prylarna som gör upplevelsen bättre.

Gör sommaren till en fest, här hittar du en fet bluetooth-högtalare

Hur tänker du tillbringa sommaren? Här är fem semestertyper, och utrustningen som gör ledigheten mer njutbar.

Bilisten

Att bila har många fördelar – du kan lasta in mycket packning i kombin, och ett eget fordon ger familjen stor rörelsefrihet. Nackdelen är dock att många av dagens populära turistmål har fler besökare än de har p-platser. Utan parkeringssensorer på bilen kan Sydeuropas smala gränder bli en plåga. Saknar din bil utrustningen? Inga problem – här hittar du back/parkeringssensorer som du monterar på bilen.

Det blir ofta långa transportsträckor för att nå värmen, och med trötta ungar i baksätet är den här bälteskudden för barn ett perfekt tillbehör. Som förare bör du skydda synen med ett par schyssta solbrillor, och med ett clip för solglasögon vet du alltid var de finns.

Charterresenären

Visst är det härligt att ha allt uppdukat, från flygbiljetten till boendet. Charterresan har kanske låg status bland globetrotters, men för många är konceptet oslagbart. Vanligtvis finns det mesta som du önskar runt hörnet, men vissa prylar kan vara bra att packa i resväskan. Ett exempel är strandtofflor, för sanden kan bli glödhet.

Klassikern är flip flop-tofflor från Havaianas – här hittar du ett par röda. Till förfesten förslår inte mobilens högtalare, ni behöver något större. Den här högtalaren med Bluetooth kan du plugga in i väggen, eller köra på batteri. Den har dessutom en inbyggd karaokefunktion med separat volymkontroll. Var beredda på ett samtal från hotellreceptionen.

Äventyraren

Vill du besöka många länder och maximera upplevelserna? Som backpacker har du livet i ryggsäcken – och då gäller det att satsa på kvalitet. På Tradera kan du exempelvis hitta det här exemplaret från klassiska Haglöfs. Solen sänker sig fort i tropikerna, och i små byar på landsbygden är en pannlampa ett oumbärligt verktyg. Den här kostar dig bara tio spänn – det är en billig investering för att slippa fumla sig fram bland skorpioner, ormar och spindlar.

Shopparen

New York, London och Paris. Visst lockar sevärdheterna, men för många innebär huvudstäderna främst ohämmad shopping. Då är det klokt att offra lite prestige och packa lätt. Sommartid bör du vara rustad för värmebölja och regn. Komplettera därför shortsen och de fotriktiga sandalerna med en lätt regnkappa – exempelvis den här retromodellen med pussmunnar. Och med kassar i händerna vill du slippa handväskan. Midjeväskan är en bra ersättare, men om du tycker att de klassiska modellerna känns töntiga så finns det här tuffa alternativet – ett prylbälte i läder.

Camparen

Att tälta är ett spännande äventyr för barnen, men det finns baksidor – exempelvis att all mat håller samma temperatur som inne i tältet. Med en kylväska som går på 12 V-uttaget i bilen slipper familjen dricka ljummen mjölk. Om ni bor i en stuga utan kyl så kan väskan pluggas in i väggen. Med en knapp kan den dessutom ställas om för att ge värme, upp till 65 grader.

Ett annat panikmoment är när ungarnas mobilbatterier tar slut, speciellt om regnet strilar utanför. Med den här portabla laddaren kan du tanka upp de flesta enheter.

Hemmasittaren

Att flyga över halva jorden eller tillbringa två veckor på Europas motorvägar är inte alltid det bästa sättet att återhämta sig. Många drömmer om att plöja igenom alla de där serierna man inte har hunnit med. Och vad är i så fall bättre än att ladda upp med ett gäng dvd-boxar från Tradera. Den här serien har alla tjatat om, och nu kan du känna dig delaktig. Eller varför inte mysa klassiskt, med Chase, Cole och Angela på 80-talet?

Ta pengarna du sparar in på att inte resa och köp dig en kul leksak. Exempelvis blir turerna till kiosken roligare på en EU-moppe – och de behöver inte kosta många spänn, kolla här.

Relaterade produkter