Tradera Nyheter

Lista: Här är märkeskläderna som säljs för tusenlappar

Det går att få bra betalt för sina kläder på Tradera. Här är tio plagg som sålts för över 5 000 kronor den senaste tiden – bland annat Carola Häggkvist exklusiva galaklänning.

Kläder är den hetaste kategorin på Tradera. På sajten finns tusentals alternativ för den shoppingsugne. Och om du själv äger märkeskläder finns goda chanser att få bra betalt. Det är nämligen klassiska märken som säljs för mest pengar på auktionssajten. De senaste månaderna har flera plagg sålts för över 5 000 kronor. Ta en titt på listan nedan.

Carola Häggkvist galaklänning:

Radiohjälpen auktionerade ut Sveriges kanske mest kända sångerskas klänning för att öka intäkterna till Världens barn. Ett rätt så smart val skulle det visa sig. Carolas klänning fick nära 300 bud och såldes för 27 300 kronor. Ta en titt på klänningen här!

Pälsjacka:

En pälsjacka från danska märket Ravn kostar vanligtvis strax under 10 000 kronor. Köparen till denna jacka fick betala en rejäl slant, men rejält mycket billigare än nypriset. Ta en titta på jackan här!

Acne-jacka:

Är det här vinterns coolaste jacka? Köparen till detta Acne-plagg lär tycka så. Hen köpte efter en kort budgivning jackan för 12 500 kronor. Kolla in jackan här!

Stor mässdräkt:

Det är inte bara exklusiva märkeskläder som säljs för stora summor pengar på Tradera. Denna traditionella mässdräkt var minst sagt eftertraktad. Uniformen med revär i guld kavalleriknappar, lackskor och handskar såldes för 8 200 kronor. Se den här!

Svart trenchcoat från Burberry:

Har du en Burrberry i din garderob? Grattis. Detta märke säljer oftast riktigt bra på Tradera. Ta bara en titt på denna svarta trenchcoat som gick loss för 6 500 kronor.

Folkdräkt:

Sugen på en folkdräkt till nästa bröllop? Då får du vara beredd på att betala en stor slant. Denna fina Sverigedräkt gick loss för 5 850 kronor nyligen på Tradera. Se den här!

Balmain-klännig:

Denna fina Balmain-klänining uppnådde aldrig reservationspriset, men visar intresset för märket. Efter 26 bud landade slutpriset på 5 444 kronor. Hur mycket skulle du betala för den? Se klänningen här!

Sugen på att shoppa? Här är fem snygga (och dyra) märkeskläder du kan köpa i dag:

Magisk brudklänning i nyskick

Stilren Gucci-kappa

Cool Peak Performance-jacka

Exklusiv vintage-pälskappa

Cool parkas från Blonde no 8

Relaterade produkter