Tradera Nyheter

Listan: Plaggen du bara måste ha 2018

Ut med 2017 – in med sneakers, nya jeans och en trenchcoat i herrmodell.
Så här enkelt uppdaterar du din garderob inför det nya året.
Här är de hetaste plaggen 2018.

Sneakers

Pumps, stilettos och kilklack i all ära, men när det verkligen kommer till kritan är sneakers bättre för den som går mer än 500 meter om dagen. När trend och komfort går hand i hand är det alltid klokt att investera: ett par Nike, Adidas eller Reeboks (vi gillar Puma x Fenty på grund av Rihanna) är ett ovärderligt tillskott till alla garderober – sportigast vinner!

Kolla in superutbudet på sneakers just nu på Tradera.

Stråhatt

Det här är en accessoar som till och med den mest praktiskt lagde konsumenten bör införskaffa. En stråhatt är inte bara snygg och drar tankarna till romantiska roddturer och rutiga picknick-dukar – den är också ett fantastiskt skydd mot solen. Ju större och slappare desto bättre, men en vanlig i panama-modell funkar precis lika bra.

Svårt att välja? Här hittar du alla hattar!

Rött och rosa

Millennial-pink har de senaste säsonger smugit in i de flesta garderober, men i vår är det dags att kombinera färgen med ett stänk av rött. En kontroversiell kombination för vissa, men att säga att rosa och rött inte skulle passa ihop är lika naivt som att vägra äta pommes frites med mjukglass (prova om du inte tror oss). Vårens mest älskade fashion faux pas syntes till exempel hos Isabel Marant och Oscar de la Renta.

Uppdatera garderoben med mer rosa här.

Mörka jeans

Levi’s 501 är bra jeans. Riktigt bra jeans, men ibland är det trevligt att “mix it up”. Varför inte införskaffa ett djupt mörkblått par? För den modige är en matchande jeansjacka ett måste (bäst i klassen är Alexander McQueens jeanskostym). Tips: För att bibehålla bra relationer med vänner och bekanta: placera inte den jeansklädda baken på några ljusa möbler under några månader.

Vilken jeans-modell är du? Kolla utbudet här och slå till.

Väskor (alltså inte en väska)

Kan man få för mycket av en bra sak? Så klart inte. Att flera av modellerna på Chanels och Guccis catwalks påminde mer om crazy bag ladies än glamazons är ett faktum. Det är inte bara snyggt, utan löser dessutom de ofrånkomliga logistiska problem som uppstår när man anammat mini-väsk-trenden. Vill man gå ut med mer än nycklarna nedtryckta i väskan behövs helt enkelt två. Minst.

Se det enorma utbudet av väskor just nu – i alla prisklasser.

Trenchcoat

I och med Burberrys uppfräschning och uppsving är trenchcoaten populärare än någonsin. Ett klassiskt plagg som håller en livstid och som tillför en distingerad glamour till de gråaste av dagar. Istället för en figursydd variant rekommenderar vi en längre och större av herrmodell – när det kommer till rockar är det alltid bäst att shoppa herr. Du kommer inte ångra dig.

Kolla in alla modeller för både dam och herr här.

Bubblare:

Prickar

Det finns inget riktigt bra ord på svenska, men på engelska säger man helt enkelt polka dots och det låter så mycket gladare än prickigt. Trots att det inte är rent tekniskt är ett plagg har de smugit sig in på listan – för i vår är allt prickigt! Allra helst vita prickar på svart bakgrund eller tvärtom.

Vad vill du uppdatera din garderob med 2018, se utbudet via länkarna nedan!

Skor

Byxor

Väskor

Hattar

Något annat.

Relaterade produkter