Tradera Nyheter

Listan: Sju vårjackor som vi bara drömmer om

Allt vi drömmer om just nu är att byta vinterjackan mot en vårigare variant.
Här är sju av de allra bästa modellerna som finns på Tradera just nu.

Puderrosa, mjukt grått och klassisk denim – här är jackor och kappor som vi vill ha på oss både i vår och sommar.
Kika igenom urvalet, det finns något att fynda för alla, och buda loss på modellen som ger dig riktigt ordentligt med vårkänslor.

Bomberjackan, ett rebelliskt plagg med alldeles lagom edge, är en dröm att bära på våren. Se bara på stilikoner som Hailey Baldwin, Karlie Kloss och Sienna Miller som ofta bär plagget. Även om den är snygg i den mer traditionella färgen svart, slår våra hjärtan lite extra för den här bombern i en gammelrosa nyans.

Går aldrig ur stil

Det ultimata vårplagget, som aldrig verkar gå ur stil, är jeansjackan – få plagg får oss att längta så mycket efter sommaren som en jacka i rejäl denim. Vi rekommenderar en klassisk variant av Levi’s antingen i traditionell blått eller den här i vitt för en något mer gentil look.

En lätt, tunn kappa är alltid ett chict alternativ. Väljer du dessutom en kappa i hundtandsmönster kommer din vårlook garanterat vara klassiskt elegant. Just nu är vi ordentligt förtjusta i den här kappan från Zara som får oss att tänka på Audrey Hepburn.

Bär solnedgången

Vem älskar inte färgsprakande solnedgång? Med den här jackan från Rodebjer kan du bära med dig din alldeles egna solnedgång vart du än går. Klicka hem den redan idag, den här jackan är verkligen ett riktigt fynd.

Vem älskar inte att svepa in sig i en lång, mjuk kappa? Den här grå kappan från Asos är ett idealiskt val för den som har en okomplicerat snygg stil. Vi tänker matcha den med en take away-kaffe och ett par riktigt snygga solglasögon.

Här för att stanna

Rött har haft ett riktigt moment de senaste säsongerna och den omsusade färgen är här för att stanna. Om du inte redan har något riktigt rött i din garderob (det hoppas vi att du har!) röstar vi för att du genast lägger ett bud på den här starkt röda kappan. Annars gör vi det!

Dubbelknäppta kappor är underbart dramatiska och respektingivande, de som bär dem omsluts i en alldeles speciell form av charm. Även om mörkblått kanske inte känns jättevårigt så är den här kappan från Rodebjer ett alldeles utmärkt val för de ljusa månaderna.

Relaterade produkter