Tradera Nyheter

Listan: Vårens fem hetaste skor – du inte får missa

När våren verkar helt utom räckhåll och plusgrader är mer fantasi än verklighet är det härligt att drömma om soliga dagar.
Vi har listat de fem hetaste vårskorna att sparka bort vintergruset i.

BILDERNA: Kolla in alla skor som finns på Tradera just nu. Vilka fastnar du för? Kika här!

Det är redan mars vilket betyder att våren snart är här och att det är dags att byta vinterkängorna mot nya lätta skor. På Tradera finns allt från pudriga Pumas till bekväma Birkenstock och nedan hittar du listan över de hetaste vårskorna.

Birkenstock

Från praktisk sjuksyrra till casual chic, Birkenstock har de senaste åren gjort en makalös stilresa. När Phoebe Philo, Célines före detta chefsdesigner, visade den foträta skon på catwalken var modevärlden i chock, men trenden anammades snabbt av även de mest välklädda. Det är vi tacksamma för! Numera gör Birkenstock skor i alla möjliga färger och modeller. Håll ögonen öppna för ett par klädda i luddigt fårskinn.

Converse

Den här klassiska basketskon signalerar avslappnat snygg starkare än någon annan sko. De senaste åren har många bytt ut sina trogna converse mot andra typer av sneakers, men vi slår ett slag för klassiska All Stars. Matcha ett par blå Converse med ljusa jeans och en vit t-shirt och du har den perfekta vår-looken.

Puma

Puma är perfekt för den som inte riktigt är så förtjust i jättesportiga sneakers – Athleisure är faktiskt inte för alla. Men ett par skor får vårpromenader i stan är aldrig fel. Här hittar du skor i pastellkulör snörda med mjuka sidenband. Men också mer klassiska modeller i svart eller vitt.

Crocs

De här omsusade skorna är ett ämne för stor debatt. Hatad av många, men ett måste för andra. Crocsen anses som de fulaste skorna i världen, men modeskapare som Christopher Kane och Demna Gvasalia på Balenciaga är stora förespråkare för den fulsnygga skon. Vi röstar för ett svart par som gärna får dekoreras med roliga och glittriga pins. Ska det vara, så ska det vara.

Yeezy

Få skor har varit så hypade som Kanye Wests Yeezy x Adidas sneaker. Om du missade släppet, eller inte orkade stå i kö i flera timmar för ett par sneaker, har du äntligen chansen att skaffa dig ett par. På Tradera finns flera storlekar av skon och dessutom många olika färger.

Vilka skor letar du efter? Kolla in HELA utbudet på Tradera här. Hittar du ditt nästa fynd?

Relaterade produkter