Tradera Nyheter

Maja vann budgivningen på Läckbergs galaklänning

För några veckor sedan auktionerade Camilla Läckberg ut skapelsen som hon gjorde succé i på årets ELLE-gala – en specialdesignad galaklänning från Ida Lanto. Bland auktionens 98 000 besökare fanns en lycklig vinnare…

Det var Maja Norrbelius sambo som övertalade henne att buda på klänningen. Hon insåg själv att det var en unik chans att köpa en fantastisk klänning och samtidigt bidra till något så viktigt som Alla Kvinnors Hus och deras arbete mot våld och sexuella övergrepp.

– När min sambo sa ’Men gud, köp den! Den är ju superfin!’ bestämde jag mig, säger Maja.

”Viktigt ändamål”

Maja trodde att auktionen skulle dra i väg på slutet och blev lite förvånad när den slutade på 10 700 kr.

– Det är såklart mycket pengar men det kändes bra att bidra med lite extra till ett så viktigt ändamål, säger Maja och berättar att hon valde att lägga på ytterligare 2 300 kr på slutpriset.

Läckberg skrev på sin Instagram redan när hon la ut klänningen att hon skulle lägga på mellanskillnaden upp till 20 000 kr för att stödja Alla Kvinnors Hus arbete. “Efter 118 bud så är auktionen över och jag blir så rörd när jag ser hur manga som har varit med och budat”, skriver Läckberg i ett inlägg på Instagram.

”En förebild”

När Maja ska använda den vinröda skapelsen vet hon inte än. Om hon blir bjuden på en pampig gala eller själv får ordna en stor fest återstår att se, hon är i alla fall säker på att den blir ett väldigt fint smycke garderoben.

– Camilla Läckberg är verkligen en förebild för andra som har möjlighet att göra detsamma, säger Maja.

Vilka kläder är du intresserad av?

Klänningar

Skjortor/Blusar

Byxor

Kjolar

Tröjor

Relaterade produkter