Tradera Nyheter

Plaggen i garderoben som kan vara värda galet mycket pengar

En dramatisk cape, en älskad shearlinjacka och bortglömda brudklänningar.
Vi har listat sex plagg som kan ha ett riktigt högt andrahandsvärde, bara att rota i lådorna och se vad du själv har där hemma.

JUST NU: Kolla in det galna klädutbudet på Tradera här!

Det finns mängder av kläder som inte förlorar värde över tid, en del till och med ökar.
Här hittar du sex stycken exempel på plagg som finns i många garderober och som är kan vara värda mycket mer än du anat.

Pälsmössa

Finns det något stiligare vinterplagg än en pälsmössa? Svar nej. En vanlig stickad sak känns som en sopsäck i jämförelse med dessa luddiga kreationer. Det är därför inte heller en någon överraskning att de åldras med värdighet och inte förlorar mycket av sitt originalvärde. För den som inte redan äger en rekommenderar vi en i blåräv eller en den här beiga.

Folkdräkt

I ärlighetens namn finns nog inte det här plagget i de flesta garderober längre. Men för dem som har privilegiet att äga en kan det vara bra att veta att folkdräkten har ett riktigt bra andrahandsvärde. En välgjord folkdräkt är inte bara vacker utan också ett stycke designhistoria och om du inte redan har en är det hög tid att införskaffa en. Helst den här gamla godingen från Uppland.

Cape

Kanske det mest glamourösa ytterplagget som någonsin skapats, inget signalerar sofistikation som en svart cape. Den behöver inte heller vara skapad av Yves Saint Laurent för att ha ett riktigt värde.

Kanske finns mormors gamla cape kvar på vinden? Om du inte vill använda den (vilket vi starkt rekommenderar) går den garanterat att sälja på Tradera. Här finns redan mängder av skönheter till salu: bland annat den här från klassiska Busnel.

Ullkavaj

En snygg ullkavaj, det enda rätta materialet för en kavaj om du frågar oss, är ett måste. De håller dessutom för evigt, vilket betyder att om du har en vintagekavaj gömd i en garderob går den garanterat att sälja.

Kolla in alla kavajer på Tradera just nu.

Shearlingjacka

De senaste säsongerna har shearlingjackor i alla dess former varit stilsäkra val. Hur många av oss har inte dröm om en sådan här? Känner du att det är dags att uppgradera den du redan har hängandes hemma är det inte någon dum idé.

Inte nog med att trenden kommer att hålla i sig (vilket betyder att du får bra betalt får din älskling), men den här typen av ytterplagg håller också en hel livstid.

Brudklänning

Vad ska men egentligen göra med en gammal brudklänning? Det är ju inte som att den kommer att användas igen. Ge den nytt liv och sälj den vidare rekommenderar vi!

Andrahandsmarknaden för brudklänningar är enorm och det är en ganska trevlig tanke att man inte bara rensar hemma utan också bidrar till någon annans kärlekshistoria. För den som redan går i giftastankar rekommenderar vi att ta en titt på det här utbudet.

Relaterade produkter