Tradera Nyheter

Så överlever du årets fattigaste månad

Ekar plånboken tom efter jul- och nyårsfirandet? Har du ställt in dig på att leva på vatten och bröd resten av januari?
Lösningen är enklare än du tror.
Här är tio saker de flesta har hemma som du kan tjäna en bra slant på med Tradera.

Kolla här vad din pryl kan vara värd – så mycket kostar de på Tradera just nu.

Julen är över och nyårsfesten har städats undan. Julklappar till släkt och vänner har delats ut.

Även om det har varit värt det men det kan storhelgerna ha svidit en del i plånboken. Kvar står vi med ett par veckor till nästa löning och nu kanske det helt enkelt handlar om att överleva.

Så för att slippa leva som en student (eller om du är student, som en luspank student), är det kanske dags att försöka tjäna en hacka på saker du har i ditt hem.

Här är tio saker som du kan tjäna pengar på under karga januari.

Dam- och herrkläder

Attityden till Second Hand-kläder har förändrats rejält de senaste åren. Allt fler inser att det går att fynda riktigt snygga kläder till bra priser på internet. Damkläder är bland de mest eftertraktade varorna på Tradera men även herrkläder är populärt. Allt från H&M-plagg till mer exklusiva märken kan man få en slant för.

DVD-filmer

Du kanske är en av alla dem som helt gått över till diverse streamingtjänster och bara låter dina gamla DVD-filmer stå i en bokhylla eller ligga i en låda på vinden? Varför inte ta och sälja av dem då och göra något roligare för pengarna? Det finns fortfarande många som föredrar DVD och även många samlare. TV-serier, Star Wars och specialutgåvor är exempel på populära objekt. Kolla in utbudet här.

CD-skivor

Även när det gäller CD-skivor är det många som ännu inte gått över till streamingtjänster eller som helt enkelt gillar att ha en samling hemma. Dessa letar ständigt på Tradera efter nya skivor att köpa hem.

Leksaker

Barn växer och blir äldre, således kan leksaker snabbt bli inaktuella och folk letar nya i andrahand. Men det är inte bara moderna leksaker som är populära. Även gamla leksaker som du kanske har lagt undan någonstans kan vara väldigt attraktiva för samlare eller nostalgiker.

Vinylskivor

Det är väl dags att inse att vinylen aldrig kommer dö. Det har setts som hipstertrend tidigare och trender brukar avta, men vinylen överlever. Samlarna är många och oavsett vilken skiva du kan leta fram så lär det finnas någon som är ute efter den.

Barnkläder

Precis som andra kläder är barnkläder otroligt populära. Det är ett utmärkt sätt att konsumera mer hållbart, något folk uppskattar idag. Dessutom växer barn snabbt och behöver ständigt nya storlekar. Har man en stor barnklädesgarderob kan man sitta på en guldgruva här.

Keramik och porslin

I Sverige har vi många stora keramik- och porslinstillverkare med mycket gott rykte. Det kanske har bidragit till att folk har ett stort intresse för dessa vackra föremål. På Tradera är det här ständigt en av de mest populära kategorierna.

Prydnadsföremål

Har du saker hemma som du inte riktigt vet inom vilken kategori de ska hamna? Du kanske tänker att det bara är krimskrams? Varför inte prova att lägga ut det i alla fall? Någon (kanske du själv) har en gång tänkt att detta är fina saker och då lär du inte vara ensam om den åsikten.

Verktyg och trädgårdsprylar

Fick du en ny borrmaskin i julklapp? Perfekt, då säljer du av din gamla nu. Eller trädgårdsmöblerna som stått i förrådet sedan ni köpte era nya. Trädgårdsprylar kostar ofta en del och då är det många som letar i andrahand.

Relaterade produkter