Tradera Nyheter

Sent ute? Nu kan du fynda din begagnade startplats

Motionsloppen duggar tätt och många tävlingar hinner sälja slut innan du ens har hunnit säga ordet ”långdistanslöpning”. Men det finns en räddare i nöden: Tradera. Här auktionerar deltagarna ut sina startplatser – till riktiga kanonpris om du har tur.

Löpartrenden är hetare än någonsin och i spåren blandas allt från den flåsiga nybörjaren till densnabbaste elitmotionären. Gemensamt för alla som springer är att ett mål på vägen i form av entävling kan vara bra för att höja ambitionen så att du kanhöja ribban ännu mer till nästa gång. Alla vill väl ha en så god form att vi kan nå runner’s highdär stegen blir lätta och tiden tycks försvinna. Vi blir helt enkelt gladare av att springa – så längesom vi springer i ett utmanande tempo där tröttheten inte överstiger lyckan.

Kanske är det dags att anmäla sig till ett lopp? På Tradera garanteras säkra startplatser, isamarbete med arrangörerna för de stora loppen. 

Tempoväxla för förbränning

Det har visat sig att uthållighetsträning i långa pass eller till och med marathon gör att vi når deteuforiska stadiet enklare. Andra lyckas nå runners’s high av att lägga in intervaller i sinlångdistansträning. Det finns forskning som visar att det hemliga knepet nämligen stavasendorfiner – kroppens eget lyckohormon, med samma funktion som morfin. Andra knep för att blien bättre löpare är att springa dagligen, investera i funktionella kläder och fotriktiga skor och setill att vila ordentligt mellan passen. Känns det övermäktigt att komma igång kan du boka in ettlopp så det inte finns någon återvändo.

Missade du att anmäla dig till sensommarens lopp? Hitta din startplats här 
Fått kalla fötter? Sälj ditt startbevis här
Behöver du nya löpkläder? Här hittar du hela utbudet på Tradera

Relaterade produkter