Tradera Nyheter

Skorna som kostar lika mycket som en semesterbil

Står du och funderar på vad du ska lägga dina extrapengar på i vår? Nu behöver du inte undra längre. Här är skorna som är värda en halvtidslön och som kommer göra dig till gatans kung.

Se bilderna på superskorna här!

Sneakers är ett av det mest självklara plaggen i garderoben. Enkelt att matcha såväl uppklätt som avslappnat. Märken som Nike, adidas, New Balance, Reebok, Asics och Saucony tävlar i att ta fram de hetaste modellerna. Kreativiteten är hög och skor med nyskapande utformningar så som Nike Huarache säljs sida vid sida med tidlösa klassiker som adidas Stan Smith.

I Facebookgrupper, på forum och genom Instagramkonton flockas tusentals svenskar för att diskutera, visa upp och jämföra sneakers. Kulturen har växt och antalet engagerade sneakerheads blir allt fler. I Sverige finns det många med stora samlingar och det gäller att hitta exklusiva och limiterade modeller och upplagor för att sticka ut. Även hos gemene sneakeranvändare har intresset växt och när de stora sneakerstillverkarna som Nike och adidas har upphaussade släpp av nya modeller säljs de ofta slut på bara några minuter.

Har du slitit ut dina skor och funderar på vad du ska bära i vår? Här är fem modeller att bära som vittnar om att du har stilkänsla och är trendmedveten.

adidas Yeezy Boost 350 V2

Skorna som kostar lika mycket som en semesterbil och som kommer göra att du ser mest trendmedveten ut i hela landet. Dessa adidas Yeezy Boost 350 V2 går på 15 000 kronor och är ett måste för de främsta sneakersamlarna. Skorna är designade av superstjärnan Kanye West i ett samarbete med adidas. Paret är ett av endast 7 000 par som släpptes i världen och har ett högt samlarvärde.

Det är inte ofta dessa skor ligger ute, så passa på att försäkra dig, innan det är för sent, om att årets sneakers blir dina.

adidas NMD

Inspirerad av äldre löparskor ur adidas anrika arkiv, kryddade med en futuristisk känsla har gjort att olika varianter av NMD blivit supersuccér. Det här är en väldigt lättmatchad sko som gör att du ser sportigt uppklädd ut. Kommer i olika varianter med olika materialutföranden vilket gör att det finns en variant för de flesta. Dessa sneakers verkligen andas hög kvalitet.

Är det här skorna för dig? Klicka hem här eller här.

adidas Ultra Boost 3.0

Ultra Boost tog sneakerscenen med storm när den kom. Tekniskt utformade likt klassiska löparskor och med en sula som har adidas egna Boostteknologi gör den till en otroligt bekväm sko att ha på sig. Den har kommit i en rad olika varianter där färger, detaljer och mönster kan skiljas åt. Gemensamt är den mjuka sulan och en härligt ventilerad sko perfekt för våren. Nyligen lanserades Ultra Boost 3.0, den senaste modellen som kommer vara en av vårens hetaste sneakers.

Fynda dem här, här eller här.

Nike Air Max

Det här är en av världens mest klassiska sneakers och har kommit i många olika varianter som kan skilja en hel del i utseende. På 70-talet introducerade Nike sin Air-teknologi som snabbt blev populär. Sedan dess är resten historia. Ett par varianter som är extra heta just nu är exempelvis Air Max 95 och Air Max 97 men även klassikern Air Max 90 som vägrar förlora i popularitet. Här vet man vad man får och det är sneakerkvalitet ut i tåspetsarna.

På Tradera finns en uppsjö av olika modeller. Här, här och här är ett par exempel på hur de kan se ut.

Nike Air Huarache

Huarache introducerades redan 1991 och var inspirerad av sandaler som bars av den amerikanska ursprungsbefolkningen. På senare år har modellen fått en rejäl revival och är en av Nikes bästa modeller. Bekvämligheten är toppklass, ibland känns det som att man går på moln när man traskar runt i ett par Huarache. Siluetten är sportig men går även att dressa upp och göra mer formell.

Vill du glida fram med dessa klassiker? Buda hem här eller här.

Relaterade produkter