Tradera Nyheter

Skräcklistan för dig som inte är mörkrädd

Halloween utan masker – vore som tomten utan skägg.
Här är listan för dig som absolut inte är mörkrädd – på fem galna masker inför partyt.
Plus tre prylar du givetvis inte får missa inför högtiden.

Den traditionella dagen för Halloween-firande är 31 oktober. Men redan nu börjar det pyntas i varuhusen med pumpor och diverse spindelnät, för att få till den där rysliga känslan inför Halloween-partyt.

När det är dags för Halloween är även en läskig utstyrsel på sin plats.

Här är fem galna masker och kostymer du bara inte får missa – om du vågar förstås:

• Ett måste på festen

Bara av att titta på den här masken får i alla fall vi kalla kårar. Dock är den mer eller mindre ett måste om du ska ge dig iväg på ett riktigt Halloween-party. Den har rätt färger och de klassiska hornen i pannan.

Kolla masken här – på egen risk.

• Superskurken

Ja, inte skulle vi vilja möta en person utklädd till den här superskurken i alla fall… Bara de röda läpparna gör ju att man börjar darra lite av rädsla. Dock en cool förklädnad, beroende på vad temat på partyt är.

Vågar du spana in superskurken här?

• Fredag den 13:e

Inget Halloween utan den här klassikern, eller hur? Men, den är ju fortfarande lika läbbig som när de klassiska filmerna gjordes. Eller vad tycker du? Döm själv här.

• Djur med långt hår!

Nej, nu får det nog räcka va? En gris – med långt hår. Vill du vara läskigare än dina kamrater, ja, då är det ju bara att slå till på den här rysliga saken.

• Ansikte utan näsa

Håll ut, vi är inne på den sista utstyrseln nu. Och den här är verkligen otäck. Två svarta ögon, en näsa utan former och en mun med bara en tandrad. Brrrr.

Kolla in läbbiga masken här.

Tre saker inför Halloween du inte får missa:

• Pumporna

Pumporna är ju givetvis ett måste. och det finns en hel drös med olika varianter ute för budgivning på Tradera.

Bland annat finns den här häftiga trädgårdsprydnaden i plast – där du får både spöken och pumpor i ett.

För de mindre finns det även dräkter, om man vill se ut som en pumpa. Här kan du få allt i ett, från dräkt, hatt, väska, girlanger och en ljusslinga.

En riktig cool pumpa-variant är den här. Det är ett skal till en Samsung Galaxy S6. Skalet har en matt yta, och givetvis stentufft att applicera på din mobil i dessa tider.

• Dekorationerna

Inför högtiden måste det också dekoreras med pumpor, spindelnät och annat ”läskigt”. Urvalet på Tradera är stort och vi fastnar bland annat för den här pumpasamlingen – som enligt annonsen ”gör din fest till fräckast i stan”. Ett måste med andra ord.

Vill du att alla vänner ska ha en varsin mask på sig, så har du ett häftigt paket här. Det innehåller tio masker, som är handgjorda. Med i paketet får du också hobbyfärg. Bara att dekorera – och sedan ge bort till gästerna.

• Klassiska filmerna

För att ladda upp lite extra kan man välja att se på film. Här hittar du bland annat hela samlingen av ”Halloween”. Här får du åtta filmer och vi håller med annonsören: ”Halloween utan Michael Myers är ingen riktig Halloween”.

Och som extra bonus kan du ju välja att se på filmerna – iförd en mask föreställande Michael Myers. Den hittar du här.

Relaterade produkter