Tradera Nyheter

Superstjärnans lyxklocka såld – för femsiffrigt belopp

Här är unika klockan från stjärnmålvakten Henrik Lundqvist, TAG Heuer och Jarl Sandin Watches & Jewellery som skapade galet intresse på Tradera.
Över 7 000 personer besökte annonsen.
Slutpriset – till förmån för Movember: 60 630 kronor.

BILDERNA: KOLLA IN LYXKLOCKAN FRÅN STJÄNAN HÄR.

Under november månad anordnas flertalet kampanjer för Movember i deras arbete för mäns hälsa och bekämpa prostatacancer, testikelcancer och förebygga mental ohälsa.

Flera svenska idrottsklubbar har de senaste fem åren gått i bräschen – framförallt en av dem: SHL-klubben Frölunda Indians.

– Det startade i liten skala för fem år sedan, sedan blev det större och större och även ett centralt välgörenhetsprojekt för hela SHL under en säsong. Det är egentligen den enda plattformen där vi som klubb kan göra någonting gemensamt med hela vår omgivning som en enande kraft, säger Lisa Wadell, varumärkeschef på Frölunda HC, klubben som lagt upp annonsen på Tradera.

Och det var inte vilken annons som helst. Det handlade om en lyxklocka, en specialdesignad från stjärnmålvakten Henrik Lundqvist. Klockan doneras av Jarl Sandin Watches & Jewellery och TAG Heuer till Frölunda Indians och klubbens välgörenhetsauktion till förmån för organisationen The Movember Foundation.

”Ett bra initiativ av Henrik”

Intresset lät knappast vänta på sig. Klubben lade ut annonsen med ett utgångspris på 19 950 kronor. När auktionstiden gick ut så hade över 7 000 personer sett annonsen och slutpriset landade på hela 60 630 kronor.

KOLLA, SÅ MÅNGA BUD FICK SUPERKLOCKAN

Henriks bror, VM-hjälten Joel Lundqvist – lagkapten i Frölunda Indians, har varit en bidragande faktor till samarbetet.

– Klockan är ett bra initiativ av Henrik, Jarl Sandin och TAG Heuer. Och lite symboliskt att just en klocka räknar ner vår Movemberinsamling och kampen för mäns hälsa, säger Joel Lundqvist.

– Joel och Henrik gör mycket för välgörenhet, som inte alltid syns och de hjälper oss gärna tillsammans när de har möjlighet, säger Lisa.

Vad har ni mötts av för reaktioner?

– Alla är positiva, och det är verkligen någonting som alla kan enas kring och vi är väldigt glada för varenda krona till kampanjen, avslutar Lisa.

Här kan du spana in klockan som gav över 60 000 kronor till den viktiga insamlingen!

Relaterade produkter