Tradera Nyheter

Titta, nu kan du köpa Läckbergs galaklänning

Nu kan du klä dig som en deckardrottning. Camilla Läckberg säljer sin lyxiga klänning från ELLE-galan – och du får betala en rejäl slant om du vill ha den. ”Klänningen är en vinröd couture klänning som bara finns i detta exemplar”, skriver hon.

Se alla bilderna på kläninngen här!

Många imponerades nog av Camilla Läckbergs vackra klänning på årets Elle-gala. Nu auktioneras den ut på Tradera.Klänningenköpte deckardrottningen via designern Ida Lanto på Tradera via Musikhjälpen och redan efter några månader ser den ut att få en ny ägare. Den som är beredd att betala minst 20 000 kronor, vilket är utgågnspriset, kan räkna med att pengarna går till något fint.

”Underbart tema”

”Årets Elle-gala hade ett underbart starkt feministiskt tema och där vill jag ta vid genom att skänka pengarna till en organisation som hjälper kvinnor och arbetar för kvinnors rättigheter. Därför går pengarna från auktionen oavkortat till föreningen Alla Kvinnors Hus”, skriver Läckberg i annonsen.

Alla Kvinnors Hus arbetar mot våld och sexuella övergrepp mot kvinnor – en organisation som ligger Läckberg varmt om hjärtat.

”Jag är stolt”

”Stolt står jag bakom deras otroligt viktiga arbete och de förtjänar allt stöd de kan få”, skriver Läckberg.

Självaklänningendå? Det är en vinröd couture-klänning i storleken 36-38. ”Den finns bara i detta exemplar”, skriver Läckberg.

Vilka kläder är du intresserad av?

Klänningar

Skjortor/blusar

Byxor

Kjolar

Tröjor

Relaterade produkter