Tradera Nyheter

Topplistan: Heta märkena svenskarna vill ha

Fjällräven, Canada Goose och Uggs.
Där har ni klädmärkena som svenska folket vill ha just nu.
Kolla in hela listan över de populäraste märkena på Tradera här.

Märket som alla svenskar vill ha – kolla hela utbudet här.

Hösten är här och det märks inte bara på lövens färger på träden och de bistra vindarna som river på kinderna. Man kan också se tydliga spår på vad som trendar på Tradera just nu.

Den senaste veckan har det blivit en tydlig ökning på sökningar på Fjällräven jackor, Peak Performance, dunjackor, päls, Canada goose och Uggs.

Och det är inte så konstigt att det är just dyra märkes-vinterkläder som trendar. Att köpa en ny vinterjacka kan enkelt lämna tunga hål i plånboken men om du kan tänka dig att köpa en begagnad jacka av samma märke kan du spara flera hundralappar – ja rent av tusenlappar. Samma sak gäller såklart även för höstens märkeskläder som är en annan sak som ökat kraftigt, när man kollar sökstatistiken för, de senaste veckorna.

Märken som Barbour, Dr Martens och Johnny Bulls är alla trendande på Tradera precis som sökningar på polotröjor, islandströjor, ullkappa, boots och duffel.

Andra heta trender

Men det är inte bara märkeskläder som trendar på Tradera just nu. 

Att Halloween börjar närma sig kan man tydligt se i statistiken över sökningar. För en månad sedan var det inte en enda som sökte på ordet men denna veckan har över 500 sökningar gjorts – något som säkerligen kommer att dubbleras många gånger om de kommande veckorna. Även julen har börjat trenda – tidigt kan man tycka men det finns många där ute i stugorna som gärna fyndar julsakerna i tid för att vara säker på att få det bästa priset och det perfekta pyntet. Andra saker som trendar är Lego, Playmobil, kryddburkar, husqvarna och vinylspelare.

Listan: Här är de tio hetaste märkena på Tradera just nu

1. Odd Molly

2. Gant

3. Acne

4. Mini Rodini

5. Fjällräven

6. Louis Vuitton

7. Rodebjer

8. Ralph Lauren

9. Filippa K.

10. Gucci

(Listan är baserat på flesta sökningar på Tradera)

Relaterade produkter