Tradera Nyheter

Topplistan: Heta prylarna – vi älskar att shoppa

I Traderas enkätfråga, med över 4 000 röster, står det klart vad användarna helst vill shoppa till våren. På förstaplats hamnar kläder. På topplistan hittar vi även skor, följt av utemöbler, solglasögon, sportutrustning och väskor.

Längst ned under artiklarna på Traderas nyhetssajt hittar du ”enkäten”. Den senaste frågan var ”vad vill du helst shoppa till våren?”. Över 44 procent svarade kläder, och här är topplistan med de fem hetaste märkena just nu.

Märket som är i topp

Odd Molly ligger i topp – slå till på en av deras klassiska koftor för mindre än häften av nypriset. Acne är en ständig storsäljare på Tradera. De är mest kända för sina jeans, men Acne är även tunga inom jackor. Här hittar du en svart bomberjacka för damer.
Barnkläder är en het vara, och Polarn O Pyret är ett av de hetaste märkena. Här kan du köpa en fin jacka i storlek 92. Barnens favorit följs av Filippa K. Sommaren ligger runt hörnet – fynda en av deras korta jeanskjolar för 50 spänn. Det är mycket svenskt på topplistan, men även Ralph Lauren. Slå till på en klassisk rugbytröja – utropspriset är bara en hundralapp.

Budkrig mellan sex personer

Strax under 20 procent i enkäten angav att de helst ville köpa skor. Just nu är det budkrig mellan sex personer om de här dojorna. Drygt 13 procent av de svarande shoppade gärna utemöbler, som den här chabby chic-möbelgruppen från början av 1900-talet. Drygt elva procent letar efter solglasögon. Här kan du buda på ett par klassiska Ray Bans. 6,5 procent söker efter sportutrustning, Klicka här – till vänster ser du alla underkategorier inom ”Sport & Fritid”. Under fem procent letade helst efter väskor. Louis Vitton är en av storsäljarna, detta trots de saftiga priserna.

Relaterade produkter