Tradera Nyheter

Tre olika stilar: Här fyndar du sommarens bästa outfit

Sommar, sol, party och strandhäng. Nu är det dags att uppdatera garderoben inför semestern. På Tradera fyndar du allt från stråhatten till maxiklänningen – vad behöver du?

Lata timmar på stranden, party i den ljumma sommarkvällen eller heta dagar i stan. Hur ska du tillbringa din semester? Vad du än ska göra är det dags att fixa rätt outfit inför din ledighet. Du hittar alla plaggen på Tradera. Här är några olika stilar som är rätt i sommar.

Lyxbohemen
Välj en maxikjol eller långklänning och matcha med sandaler eller träskor. Looken passar med stora smycken och en snygg skinnväska. Pricken över i:et blir en schysst stråhatt.

Romantiska sommarnattsdrömmen
Sommaren är festerna tid – de tillställningar som övergår från heta kvällspartyn till efterfester med obligatoriskt bad. Välj en mönstrad secondhand-klänning och matcha med snygga ballerina-skor eller en modell med klack. Clutch eller en liten axelremsväska funkar bra till outfiten.

Trendiga cityhipstern
Schyssta jeans eller jeansshort är ett måste för cityhipstern. Matcha med en skinnväst och enkel t-shirt från någon av våra trendiga svenska designers, till exempel Acne eller Hope. Mc-boots, sandaler, sneakers eller träskor är bra alternativ för fötterna. Till det en snygg skinnväska över axeln – och du är redo att möta sommaren i stan.

Vad är du ute efter?

Fynda plaggen på Tradera – klicka här

Relaterade produkter