Tradera Nyheter

Vilken klänning är du i sommar? Kolla in heta urvalet här

Äntligen semester! Fram med flip-flopsen, sätt upp håret i en slarvig knut, tvätta bort mascaran och dra på dig en skön sommarklänning. Vilken klänning passar dig bäst? Kolla in urvalet här.

Kolla in alla klänningar på Tradera just nu.

Finns det något skönare än att dra på sig en härlig klänning och ta en barfotapromenad på semestern? Om du är sugen på en liten sommaruppdatering i garderoben och fylla hängarna med allt från nätta klänningar till riktiga partyblåsor – då kan du göra riktiga fynd på Tradera. Här nedan är några exempel på riktiga fynd.

1. Vit romantik

Vilken färg passar inte bättre på sommaren än den vita? Det finns en mängd vita klänningar på Tradera, inte minst nu efter den härliga studenttiden. Vill du köra helöppen rygg? Spana in den här klänningenmed sjukt hög vill-ha-faktor.

2. En somrig flört med havet

Det spelar ingen roll om du ska ut till sjöss eller ej – på sommaren vill vi utstråla saltstänk och havsbris, no matter what. Det är ränder som gäller, gärna i blått och vitt. Den här klänningen från H&M fungerar minst lika bra till vardags som till härlig sommarfest med vännerna.

3. Plocka fram din vilda sida

Leopardmönster är hett – och här finns en festklänning du bara måste se på. Den vilda looken på festen är wow helt enkelt.

4. Drömmen om rosa

En rosa sommarklänning behöver varken innebära gullig spets eller fluffiga kjolar, även om båda i sig är sjukt snygga. Ta till exempel en titt på den här läckra partyblåsan och detta klassiska fodral och föreställ dig dem i kombination med ett par höga klackar – då är sommarnatten en given succé.

5. Den givna maxiklänningen

Ingen sommargarderob är komplett utan minst en vrålsnygg maxiklänning. Det spelar ingen roll vilken färg, vilket mönster eller vilka smycken du väljer att matcha den med – tillsammans med ett par flipflops och en skön hatt passar din maxiklänning perfekt på allt från bröllop till grillfest och strandhäng. Njut av sommaren nu.

Vilken klänning passar dig i sommar? Kolla in hela urvalet här.

Relaterade produkter