Tradera Nyheter

Båtarna du måste se för att tro på

Skepp ohoj! Värmen är här och har du under vintern funderat på att köpa en båt är det nu dags att slå till. Här är tio alternativ – för alla plånböcker.

Ryds 20:

En fantastisk styrpulpetbåt som både passar för både korta utflykter och längre distanser. Rejält med kraft i motorn ger den rejält med möjligheter – oavsett om du gillar längre turer eller vattensport. Kolla in den här!

Minor 700C:

Arbetsbåt som passar både barnfamiljer och fiskare. Rejält med utrymme och öppnar upp för härliga helgutflykter. Båten bjuder på både pentry och bäddar. Spana in här!

Litorina 23 fot:

En dröm för seglaren, byggd i Sverige. Nyutrustad under våren och med ny bottenfärg och massor av härliga funktioner. Dessutom enkel att sjösätta. Kolla in seglardrömmen här!

Sea-Doo Spark:

Marknadens mest prisvärda vattenskoter? Det hävdar i alla fall tillverkaren. Den här vattenskotern är både lättkörd och lätt att dra med en liten bil. En garanterad succé för barnfamiljer.

Örnvik 550:

Vad sägs som den här retro-drömmen? I gott skick och nyutrustad.

Sportbåt:

Både billig och snygg. Den här båten är perfekt för den som gillar att mecka, det finns nämligen lite småsaker som behöver fixas. Det påverkar också priset. Båten går loss för fyndpriset 12 000 kronor.

Glasfiberbåt:

Snacka om fin eka. Perfekt för stillsamma dagar på sjön eller för fiskekompisarna. Fri leverans ingår! Kolla in den här!

Quicksilver Sport Enduro:

Fantastisk gummibåt med tillhörande motor (se den här) som funkar perfekt att ha med på segelbåten eller i sommarstugan. Lätt att blåsa upp och sjösätta och fungerar också för diverse vattensporter.

Gummibåt:

Nej, man behöver inte lägga mer än några hundralappar för att köpa en båt. Den här får du för 259 kronor. Den saknar dock både motor och kapell – men är ack så skön att sitta under varma sommardagar.

Uttern C56:

En svensk sommardröm – både snygg och väl fungerande. Se den svenska sommardrömmen här!

Vilken båt är du ute efter i sommar? Här är utbudet just nu på Tradera. Kan du hitta sommarens fynd?

Relaterade produkter