Tradera Nyheter

Coola bilarna som får dig att vilja ta en roadtrip

Semester, ledighet och äntligen lite tid.
När du stämplar ut från jobbet för ett par veckors välbehövlig frihet finns det mycket som lockar. Osäker på vad du ska göra? Här har vi samlat några läckra bilar som får dig att vilja ta en roadtrip.

GISSA: Här är den dyraste bilen på Tradera just nu – kika in alla bilderna här. Gissar du rätt?

För många är en bilsemester något som står högt i kurs när sommaren kommer. Nu har du tiden, drömmarna och en bra destination.
Men saknar du en riktig bil för att ge dig ut på den solvärmda asfalten? Eller kanske behöver du få lite inspiration för att få igång idé-verksamheten?
Kolla in de här coola bilarna som finns på Tradera just nu.

Hollywooddrömmar – i en jänkare

Kommer du ihåg rullen ”Nu blåser vi snuten”? Klassikern där Bo ”Bandit” Darville tar det hedersamma uppdraget att smuggla öl från Texas till Atlanta. I filmen rattar stjärnan en Pontiac Firebird Trans Am med stort dödsförakt. Skaffa dig en egen Firebird och dra ut på Hollywood-inspirerad roadtrip du med, undvik dock smuggling – det är olagligt…

Spana in bilen som gör Hollywood-drömmen sann i sommar.

Vind i tupén – i en taklös tysk

I Sverige har vi taskigt klimat större delen av året. Så när möjlighet ges – se till att fimpa taket. I Autobahns förlovade land återfinns det flertalet biltillverkare för finsmakare och i både BMW:s och Mercedes modellpalett går det att hitta flertalet cabbar. Så ta tillfället i akt och se till att få lite vind i håret.

Den här måste du bara spana in på Tradera. Kika här.

Eller väljer du hellre den här? För så här mycket kan den här cabben bli din.

Sverige runt – i Svedalas stolthet

En flashig ”Svenssonbil” få känner till. Bertonebyggda Volvo 262C är en sällsynt varelse och något för finsmakarna. Men faktum är att det Volvo har en än mer ovanlig 200-bil, 262GL. Till skillnad från den italienska coupén har den samma taklinje som vanliga 260. En roadtrip i den här kommer garanterat dra blickarna till sig – och med en V6 under huven och bakhjulsdrift är det även en rolig rackare. Ett alternativ är annars den här ruggigt fina 240:n.

Mustig Mustang – med äkta amerikakänsla

Från ”Bullit” till ”Gone in 60 seconds”. Fords Mustang är en legendarisk modell och muskelbil som ofta fått symbolisera frihet och fart på film. För de som villa rulla runt på samma sätt som Steve McQueen eller Nicolas Cage – det går att få sig en Mustang till riktigt bra pris.

Kolla in den här varianten som finns just nu.

Tjocka släkten i en fet fransos

Är det fler intressenter för en roadtrip än vad som får plats i en vanlig bil? Då kan en sjusitsare vara lösningen på problemet. Fantastiskt när man ska splitta bensinpengarna och bra för att få lite om byte i konversationen. Mindre bra om det innebär att svärmor helt plötsligt får för sig att det finns utrymme för henne…

Ingen av bilarna ovan du gillar? Här finns alla bilar till salu just nu på Tradera

Relaterade produkter