Tradera Nyheter

Corvetten och Porschen alla har råd att köpa

Har du inte hittat din drömbil än? Lugn – på Tradera finns det du önskar dig. Här är de tio häftigaste modellbilarna just nu.

En Corvette Grand Sport Coupe med äkta läderinteriör. Eller en lyxig modell av den formel 1-bil som Ronnie Peterson körde i Monacos Grand Prix 1977.
På Tradera kan alla som älskar modellbilar frossa i det massiva utbudet av häftiga objekt. Den ena drömmodellen efter den andra finns att köpa här och förgyller de intresserades vardag.Titta in själv. Här är de tio häftigaste bilarna just nu – vilket ögongodis!

1. Ronnie Petersons Tyrell P34
En lyxig modell av bilen Tyrell P34 som han körde i Monacos Grand Prix 1977. Mycket sällsynt och otroligt häftig.

2. Corvette Grand Sport Coupe
Här i den läckra färgen Monte Carlo magic som skiftar från blått till lilla och tvärtom beroende på ljusförhållanden och vinklar som du beskådar den ifrån. Bilen är en fröjd att detaljstudera och har bland annat äkta läderinteriör på dörrar och säten.

3. Porsche 934 RSR
1976 Sällsynt dyrgrip i den fräcka färgen standox interlagos fire. Den här kan du studera på nära håll om och om igen. Vilken bil!

4. SAAB 92B
Modell av Saabs första personbil som tillverkades på 1950-talet. Bilen användes även flitigt i dåtidens rallytävlingar. Här i en underbar blå modell i kartong.

5. VOLVO P 1800 S 1961
Fantastisk populär bil som tidigt blev uppmärksammad för sin vackra design. Här är en sällsynt modell av bilen från Revelli. Mycket detaljrik och i originalkartong.

5 häftiga modellbilar till:

6. Chevrolet 1957

7. Volvo 144

8. Opel Rekord P2

9. Ford Taunus P7A

10. Opel Kapitän

Relaterade produkter