Tradera Nyheter

Fem coola åk som gör dig till kung på vägarna

Håret i vinden, en person du tycker om bredvid och en hand på växelspaken.
När solen tittar fram är det dags att bli vägens konung.
Här är fem grymma cabrioleter du måste spana in!

Våren är här och sommaren lurar runt hörnet. Temperaturen stiger, solen börjar titta fram på allvar och dagarna blir längre.

Det är nu Sverige vaknar till på riktigt och lever upp. Vi svenskar älskar soliga dagar och det är många av oss om alltid drömt om att få spendera dessa dagar med att glida runt i en riktigt läcker bil med suffletten nedfälld och vinden i håret.

Nu finns chansen att göra drömmen till verklighet. Införskaffa ett par schyssta solglasögon och bestäm sedan vilken av dessa bilar som passar dig.

Här är fem cabrioleter som kommer göra dig coolast på vägarna i sommar.

Perfekta sommarbilen

En BMW Z3 är den perfekta sommarbilen att glida runt på vägarna med. Många har redan budat på den men reservationspriset är ännu inte uppnått så du har fortfarande chansen på denna superbil.

En klassisk bil som lever upp till alla krav man kan tänka sig för en cool sportbil.

Unna dig lyxen

Här är en cabriolet som du verkligen har råd med. Den kommer från Peugeot och med sin minimalistiska design är den en perfekt bil för sommaren. Bilen har renoverats med en massa nya delar. Perfekt för den som inte vill lägga allt för mycket pengar men ändå unna sig lyxen av att faktiskt ha en cabriolet.  

Vrålåket från USA

En lista över cabrioleter är inte komplett utan en riktig amerikanare. Det här vrålåket gör den riktiga bilälskaren knäsvag och kommer från Oldsmobile. Oldsmobile är ett av de mest klassiska märken av amerikanska bilar men tillverkas inte längre. Bara en sådan sak gör den speciell.

Lilla smidiga ”tysken”

Denna Mercedes passar dig som gillar mindre bilar som man enkelt kan köra överallt. Det är inte utan att tankarna går till Medelhavet och trånga italienska gränder när man ser den här bilen.

Det här är den perfekta stadsbilen inför sommaren. Liten och smidig och med en grym turbo. Eller varför inte ha som utflyktsbil för dig och din partner på lantstället.

Läckra blåa färgen

Vi avslutar med en riktig sportbil i en läcker blå färg. Den här bilen är åket för dig som gillar att dra på när du är ute och kör. Men glöm inte bort hastighetsgränsen när du bränner fram längs med kusten en vacker sommardag!

Relaterade produkter