Tradera Nyheter

Fem monsteråk för alla plånböcker

Din nästa drömbil är några klick bort – oavsett om du är motorentusiast eller inte. Här är fem drömåk för alla plånböcker. Vilket väljer du?

Supercool Trike Rewaco HS6:

Ett minst sagt spektakulärt åk, utrustad med en 1450CCM Harley Davidson Twin Cam-motor. Snygg och rejält med kraft inuti. Det bästa av allt? Du behöver inget motorcykelkort för att köra den.

Se den här!

Corvette C3:

En monsterbil med fantastiskt design och rejält med kraft under huven. Denna Corvette C3 får de flesta förbipasserande att höja på ögonbrynen. Ett självklart val för den som vill sticka ut i vår.

Se den här!

Chevrolet CamaroV6 3,6L Coupé:

Snacka om cool bil! Denna nylackerade pärla i svart metallic bjuder på rejält körglädje och och modig design. Passa på att fynda – ett bud har redan kommit in.

Se den här!

Saab 93 från 1959:

Snacka om klassisk bil. Den är veteranen har restaureras mellan 2011 och 2016 men väntar nu på en ny ägare. Bilen är utrustad med flera härliga överraskningar för motorälskare. Spana in den här!

Se den här!

Pontiac Firebird:

Att den här bilen har fått vara med i flera Hollywood-produktioner är inte speciellt förvånande. Med modig design och rejält med kraft under huven lämnar den få motorälskare besvikna.

Kolla in den här!

Relaterade produkter