Tradera Nyheter

Han säljer Sveriges fulaste farkost

Rickard Nicklasson, 32, säljer ”Sveriges fulaste farkost” på Tradera. Ja, så kallar han sin minst sagt unika moped som skapat budkrig på auktionssajten. ”Jag tyckte den var så ful, så jag var tvungen att köpa den”, säger han.

Kolla in Sveriges fulaste farkost här!
Den går inte att starta, saknar tändstift och är klumpig att flytta på. Ändå har Rickard Nicklassons unika moped skapat ett minst sagt stort intresse på Tradera. Dagar efter han la upp annonsen har nära 100 bud kommit in – trots att Uddevalla-bon själv kallar den ”Sveriges fulaste farkost”.

”Ingen aning vad det är”

– Det stämmer ju. Jag har ingen aning om vad det här är för någonting.

Så varför köpte du den?
– Jag tyckte den var så ful, så jag var tvungen att köpa den. Det var mest som en kul grej, ett impulsköp. Jag hade aldrig sett något liknande. Men jag tröttnade ganska snabbt, nu är den inte så kul längre, haha.

Fungerar den?
– Nej, det gör den inte.

Du gör inte speciellt bra reklam för din annons.
– Haha, det kanske stämmer. Men jag tror den som köper den gör det för att den är jäkligt speciell och inte för att använda den som ett bruksfordon. Men det vore kul om någon får igång den.

Din uppriktighet har dock visats sig vara en smart strategi. Många verkar vilja köpa ”Sveriges fulaste farkost”.
– Jag trodde faktiskt inte den skulle springa iväg så mycket. Men samtidigt är det här en chans som aldrig kommer tillbaka. Jag har aldrig sett ett så här fult fordon. Den nya ägaren kommer få många goa skratt, det har jag fått.

Minns du nostalgimopparna? Kolla in annonserna på de mest klasiska mopederna här:
Puch-mopeder
Zündapp-mopeder
Puch-mopeder
Crescent-mopeder
Yamaha-mopeder

Relaterade produkter