Tradera Nyheter

Listan: Drömåken som startat budkrig

Trots – höstkylan.
Mopederna säljer som aldrig förr på Tradera.
Här är drömåken som har startat budkrig – vilken vill du lägga vantarna på?

Drömmer du om en vintage-moped att skruva på hemma i källaren i höstmörkret? Du är långt ifrån ensam. Just nu rasar det riktiga budkrig på några heta mopeder på Tradera.

Den moped som toppar många budares önskelista är en Crescent Golden Champ – den har just nu över 100 bud och en prislapp på hela 10 500 kronor – men sen behöver du och andra sidan inte mecka med den allt för mycket eftersom den faktiskt är körbar där den står.

108 bud på en röd Zündapp

För dig som hellre vill ha en Zündapp finns en klassisk CS 50 att hämta på Öckerö norr om Göteborg. Den röda tre-växlade mopeden fungerar att köra på men eftersom elen inte är inkopplad och ägaren inte skruvat på den säljes den som ett renoveringsobjekt. Mopeden har just nu 108 bud och en prislapp på 6 601 kronor. Men auktionen slutar inte förrän den 22 oktober så än finns chansen att vara med och slåss om mopeden.

Kolla in alla bilderna här på Zündappen!

Klassisk Dakota från 60-talet

För den som vill sätta tänderna i ett riktigt renoveringsobjekt så finns det just nu en klassisk Puch Dakota från 1960-talet till salu på Tradera. De klassiska mopederna har en historia av att skena i väg på auktioner så det kan vara läge att ge sig in i kampen och försöka göra ett fynd. Auktionen slutar den 22 oktober och prislappen ligger just nu på 6100 kronor.

Kolla in klassikern för den händige här.

En riktig raritet i nästintill orört skick

För dig som vill lägga händerna på något unikt så finns det just nu en auktion ute för en ”Novolette” från 1955. Cykel-mopeden är i ett fantastiskt skick eftersom den stått nästintill orörd på en torr vind i 55 år. De flesta delarna är original och en del förbättringar behövs göras men i stort är det ett riktigt fynd för dig som vill ha något speciellt att cruisa omkring på i höst. Än så länge finns det 12 bud på ”Novolletten” och prislappen ligger på 4300 kronor.

Äkta nostalgivarning – se alla bilderna här.

Puch Florida från 1972 – en ägare

Är du på jakt efter en moped med matchande hjälm från 1960-talet. Då ska du kolla in annonsen för denna underbara Puch Florida från 1972. Annonsören auktionerar ut sin morfars gamla moped – komplett med hjälm och allt. Den har visst renoveringsbehov men den går, enligt annonsören, som en klocka!

Budet ligger just nu på 16 600 kronor och auktionen slutar den 20 oktober. Kolla in ”finingen” här – och dröm dig bort tills du var 15 år igen.

Relaterade produkter